Sådan ryddes et nummer fra en sangliste

Når du ripper en cd til at lytte til på din computer, gemmes sangtitlerne undertiden under titler som "Track 1". Tilsvarende, hvis en af ​​dine venner deler en fil med dig, har de muligvis titlen MP3 med det spornummer, der er angivet i filnavnet, såsom "12 sangtitel". Hvis din sangliste i Windows Media Player altid ser sjusket ud, fordi nummeret på sporlisten vises ved siden af ​​hver titel, kan du løse dette problem ved at redigere sangens filnavne.

Trin 1

Åbn filmappen, der indeholder de sange, der vises som spornumre, når du spiller dem i Windows Media Player. Hvis du ikke ved, hvor filmappen er placeret, kan du prøve at åbne menuen "Start" og skrive mappens navn i søgefeltet.

Trin 2

Højreklik på en sang, som du har haft et problem med. Klik på "Egenskaber" for at åbne egenskaberne for den specifikke fil.

Trin 3

Klik på fanen "Detaljer". Før du gør dette, vil du bemærke, at der er en mulighed for at ændre sporetitlen under fanen "Generelt", men at indtaste en ny titel her vil ikke ændre, hvordan filen ser ud, når den afspilles i Windows Media Player.

Trin 4

Kig efter titelnavnet, som skal være under afsnittet "Beskrivelse" og ved siden af ​​afsnittet "Titel". Klik på sangens titel for at oprette et felt, hvor du kan skrive. Slet oplysningerne her, som er titlen, som Windows Media Player viser. Indtast navnet på sangen, og erstatt sporoplysningerne.

Klik på "OK" for at lukke sangens egenskaber. Gentag processen for andre sangfiler, der viser spornummeroplysninger, når du føjer dem til sanglister.