Sådan fjernes en annonceblokker, der er installeret i browsere

Annonceblokkeren eller pop op-blokkeren, der er installeret i din webbrowsers vindue, kan kun fjernes, hvis den blev installeret som en del af et tredjepartsprogram. Hvis denne pop op-blokker er en indbygget browserfunktion, har du ikke mulighed for at fjerne den. Du vil dog være i stand til at deaktivere pop op-blokeringen fra browserens indstillingsmenu. Når du har afinstalleret en tredjeparts annonceblokker eller deaktiveret pop op-blokkeringen i din browser, vil din browser ikke længere undertrykke pop op-reklamer, hvilket gør din computer mere modtagelig for uønsket og potentielt skadeligt indhold.

Start-menu Afinstaller

Trin 1

Klik på knappen "Start", og klik på linket "Alle programmer".

Trin 2

Klik på navnet på pop op-blokeringsmappen, og klik derefter på genvejslinket "Afinstaller". Installationsguiden vises på skærmen.

Klik på knappen "Næste" for at starte afinstallationen. Klik på knappen "Afslut", når processen er afsluttet. Genstart computeren.

Fjernelse af programmer og funktioner

Trin 1

Klik på knappen "Start", og klik derefter på linket "Kontrolpanel".

Trin 2

Klik på "Afinstaller et program" under afsnittet "Programmer".

Trin 3

Klik på navnet på pop op-værktøjslinjen, du vil fjerne, og klik derefter på knappen "Afinstaller". Installationsguiden vises på skærmen.

Klik på knappen "Næste" for at starte afinstallationen. Klik på knappen "Afslut", når processen er afsluttet. Genstart computeren.

Deaktivering af browser-pop op-blokering

Trin 1

Klik på knappen "Start", og dobbeltklik derefter på den valgte browsers genvej til applikationen.

Trin 2

Klik på menuen "Værktøjer", og klik derefter på overskriften "Indstillinger".

Klik på fanen "Indhold", og klik derefter på afkrydsningsfeltet "Bloker pop op-vinduer". Klik på knappen "OK" for at anvende ændringerne, og luk vinduet. Genstart din browser.