Sådan spores et MoneyGram online

MoneyGram er en finansiel tjeneste, der giver forbrugerne mulighed for at sende penge, betale regninger eller modtage penge fra alle i hele landet. Du kan finde denne service på detailsteder og også online. Når du har sendt en pengeoverførsel til en modtager, får du et bekræftelsesnummer. Dette bekræftelsesnummer fungerer som et sporingsnummer for pengeoverførslen. Hvis du sender en MoneyGram online, kan du logge på kontoen og spore dine oplysninger direkte. Hvis du bruger et detailsted, skal du dog først udfylde en online formular.

Online afsender

Log ind på din konto ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode på MoneyGram.com.

På skærmen Min konto skal du se under Seneste aktivitet for datoen for overførsel og modtagerens navn. Klik på modtagerens navn, som er i rødt, og du vil blive omdirigeret til et skærmbillede med transaktionshistorik.

Find transaktionen ved at finde referencenummeret med fed skrift. Under sektionen Status vil du se Afventer, Under behandling, Betaling afsluttet eller afhentet for at angive status for dit MoneyGram.

Detailafsender

Besøg MoneyGram.com og klik på linket Serviceformularer nederst på siden.

Vælg linket Forespørgselsformular, og få din kvittering i nærheden.

Udfyld online-formularen helt for at forhindre forsinkelser. Inkluder postanvisning nr., Som er bekræftelsesnummeret, der er trykt på din kvittering. Indtast din e-mail-adresse og forbered dig på at vente 48 til 72 timer på en online repræsentant til at svare på sporing af dit MoneyGram.

Elementer, du har brug for

  • Computer med internet

  • Bekræftelsesnummer og MoneyGram-kvittering