Hjemmelavet Scanner Radio Antenne

Politi scannere er blevet populært tilbehør for folk, der er interesseret i at følge politiets aktivitet i deres kvarter. Du kan bygge din egen antenne til en VHF / UHF-scanner ved hjælp af meget grundlæggende materialer og med et minimum af arbejde, der fungerer lige så godt som enhver købt model.

Før du begynder

Et koaksialkabel er den vigtigste ingrediens til din antenne. Du skal bruge nok kabel til at køre fra antennen op på taget ned i dit hus; de fleste TV-koaksiale kabler fungerer. Kør din antenne inde, hvis du vil, ved hjælp af mindre kabel, men husk at dette vil påvirke ydeevnen. Du skal også bruge tre stykker # 12 eller # 14 ledning, der måler ca. 20 tommer hver, en loddepistol eller jern, lodde, tætningsmiddel og en skarp kniv til afskæring af koaksialkabelisolering.

Processen

Fjern den ydre isolering og metalskærmen fra ydersiden af ​​de første 20 til 21 tommer af koaksialkablet, og lad den indre ledning og dens isolering være intakt. Lad ca. 3 tommer af metalskærmen være udsat, inden den ydre isolering starter igen, så du kan lodde de andre ledninger til den.

Lod derefter de tre radiale ledninger til denne sektion af skjold. Husk ikke at lodde dem til den indre ledning.

Lav en lille sløjfe i slutningen af ​​koaksialkablet, og hæng antennen på ethvert ikke-ledende reb, ledning eller tung snor. Hold de tre radiale ledninger mindst fire 4 væk fra enhver metaloverflade. Du kan også binde dem i enderne til enhver ikke-ledende overflade, så de kan nå ned i en vinkel på ca. 45 grader.