Sådan låses op for proxyserverblokerede websteder

En proxyserver bruges af en netværksadministrator til at blokere websteder, der kan skade netværks samlede effektivitet, samt websteder, der anses for uegnede på grund af deres indhold eller funktioner. Generelt er en proxyserver oprettet med brug af internetfiltreringssoftware; det er dog almindeligt, at uskadelige websteder også bliver utilgængelige, når der oprettes en proxyserver. Heldigvis kan du bruge et proxy-websted til at låse de proxyserverblokerede sider op.

Trin 1

Lås op for proxyserverblokerede websteder ved hjælp af Unblock Proxy Site. Dette gratis proxyservicewebsted hjælper dig med at omgå enhver type filtre, der stammer fra proxyserverindstillingerne i dit netværk, mens du holder din identitet beskyttet. Populære websteder, du kan få adgang til via dette proxy-websted, inkluderer sociale netværksdestinationer som MySpace, Bebo, Youtube og Facebook, plus når du bruger Unblock Proxy Websteds brugervenlige grænseflade, er al din browsingaktivitet forklædt til din beskyttelse. For at få adgang til blokerede websteder via dette proxy-websted skal du skrive URL-adressen til den side, du vil låse op i tekstfeltet, der er placeret i bjælken, der vises midt på siden, ud for hvor der står "Adresse:" og klikke på " Gå "fanen for at få adgang til det tidligere låste websted.

Trin 2

Besøg Unblocked Proxy-webstedet for at låse op for alle sider, der blokeres af proxyserverindstillingerne på dit netværk. Dette proxy-websted leverer en anonym, sikker og gratis service hele dagen hver dag til sine brugere og låser op for websteder som Orkut, Friendster, Bebo og Facebook plus ethvert andet websted, du vil låse op. Unblocked Proxy giver dig også mulighed for at abonnere på tjenesten via e-mail, så du kan modtage ugentlige opdateringer på nye proxy-websteder. For at låse op for websteder gennem denne tjeneste skal du indtaste webadressen på den side, du vil besøge, i tekstfeltet øverst på siden under titlen, der lyder "Indtast URL-adressen:" og klik på fanen "Gå" for at omdirigeres til det sted, der blev låst.

Gå til Edilly Proxy-webstedet for at låse op for websteder, der er begrænset af proxyserveren på dit netværk. Dette websted er en levedygtig løsning til enhver form for oplåsning af behov, plus dets gratis service giver anonymitet og privatliv. Med dette proxy-websted kan du få adgang til en lang række websteder lige fra spil- og sociale netværkssider til blogs, chat, video og fildelingswebsider. Du kan låse op for ethvert websted med Edilly Proxy ved blot at skrive den URL, du vil låse op i tekstfeltet, der vises under de to videoskærme, og klikke på fanen "Gå". Edilly Proxy har også en menu med titlen "Flere websteder", som er placeret på den øverste, venstre side af skærmen. I denne menu finder du en liste over fuldmagter, som du også kan bruge til at låse op for websteder, der låses af en proxyserver.