Humor - 2001: En Space Odyssey, hvis Hal var Siri [Video]

Denne hilariske video er til alle, der har oplevet frustrationer med Siri, og som også er fan af science fiction klassisk film 2001: A Space Odyssey.


Forestil dig Hal er Siri. Men snarere end at Hal er en uhyggelig ondskabsfuld og iøjnefaldende selvbevidst uforskammet kunstig intelligens, er det bare Siri, der er venligt som altid, men undertiden inkompetent, komplet med de hyppige misforståelser, fortolkningsfejl og quirks, der følger med på turen, når du bruger Siri med enhver form for regelmæssighed.

Videoen er indlejret nedenfor, den er kort, og det er værd at se på Siri fans (og hatere ens):

Dette er ret sjovt, især hvis du er ligesom Cookie Monster og bruger Siri ofte nok til at møde nogle af de fuldstændig latterlige fejl og tilsyneladende åbenlyse fejl fra den virtuelle assistent. Dette er ikke at sige, at Siri ikke er virkelig nyttigt (når det alligevel fungerer som det er meningen med nogen af ​​de mange kommandoer), fordi Siri har mange gode anvendelser, og det virker ofte som du ville forvente det, men Det er godt at have en sans for humor om ting, når det ikke virker helt som ønsket.

Tak til Joseph for at passere denne underholdende finde vores vej!

Hvis du leder efter mere dumme ting, har vi et stort udvalg af sjove underlige ting, vi dækker fra tid til anden.