Nemt skift Mac OS X Boot up Image med BootXChanger

Jeg har kede mig med den standard Mac OS X boot-skærm, og det er gråt Apple-logo, og et par gange har jeg scoured rundt om at prøve at ændre det manuelt til ingen nytte. I dag faldt jeg dog ind i et indlæg på min venners blog, der gør det muligt at ændre Mac OS X boot billede et øjeblik med et dejligt lille program, der passer til BootXChanger.

Med denne gratis lille app kan du ændre billedet til stort set alt, hvad du vil, så længe baggrundsfarven er den samme gråfarve. Billedet til højre viser dette gjort med et erstattet farverigt Apple logo, hvis du vil have det retro look, det er nemt at få det eller hvad som helst ellers, eller hvis du vil designe dit eget lille boot-logo, er det også fint.

  • BootXChanger hjemmeside

Brug af appen er super enkel, det kræver bare at trække og slippe et andet billede over den eksisterende. Gem derefter og genstart for at se forskellen. Intet særligt, men lidt af en sjov måde at tilpasse en Mac lidt mere på.

Husk, at denne app er begrænset til OS X 10.4, 10.5 og 10.6, så nyere Mac'er, der kører OS X Lion og OS X 10.9 Mavericks, vil sandsynligvis ikke kunne bruge det.