Android 3.0 Honeycomb demo video viser iOS og iPads største konkurrent

Android 3.0 Honeycomb er Googles kommende version af Android til tablet-enheder, der sigter mod at konkurrere direkte med Apples iOS og iPad.

Denne trailer-video viser Android 3.0-låseskærmen, dele af de vigtigste desktop-grænseflader, en virtuel desktop-lignende GUI, gestus, bøger, gmail, YouTube, Google Talk og videochat, 3D Google Maps og meget mere. Jeg tror, ​​at brugergrænsefladen faktisk ser temmelig flot ud, selv om det selvfølgelig er en stor afgang fra Android på en smartphone endsige iOS på en iPad.

Her er videoen nedenfor:

Det er svært at danne en mening ud fra blot en demo-video, men grænsefladen og hvad den kan se meget mere kompleks ud end, hvad Apple i øjeblikket har med iOS. Uanset om kompleksitet på en tablet er en god eller dårlig ting, er det stadig at se.

Hvis du vil have dine hænder på eksisterende versioner af Android, kan du køre Android i en virtuel maskine ved hjælp af et Android 1.7-billede og VirtualBox, de er begge gratis downloads. Hvis du er ekstra gutsy, kan du dual boot Android og iOS på en iPhone 3G, men det kræver en jailbreak at arbejde.