Sådan installeres VIP222K

VIP 222K, en satellit-set-top modtagerboks fra DISH Network, er brugervenlig og ligetil at opsætte. Selvom du ikke har en god forståelse af elektrisk udstyr eller tv-systemer, skal du ikke have for mange problemer med at få din kasse installeret og køre. Når du har gjort det, kan du drage fordel af at se en satellitkanal, mens du optager en anden på samme tid.

Trin 1

Tilslut den ene ende af et koaksialkabel til satellitstikket på din væg og den anden til "In" -porten på signalseparatoren.

Trin 2

Tilslut et koaksialkabel til hver af de to "Out" porte på separatoren, og sæt de anden ender i de to "Satellite in" porte på bagsiden af ​​din modtager.

Trin 3

Tilslut den ene ende af HDMI-kablet til "HDMI out" -porten bag på modtageren, og sæt den anden ende i "HDMI in" -porten bag på dit fjernsyn. Hvis dit fjernsyn ikke er HDMI-kompatibelt, skal du bruge komponentkabler.

Trin 4

Tilslut den ene ende af et telefonlinjekabel til et telefonstik på din væg og den anden til "Telefon" -porten bag på modtageren. Du kan også slutte modtageren til et bredbåndsmodem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Selvom din modtager fungerer uden at være forbundet til en telefonlinje eller internettet, anbefaler DISH Network, at den skal forblive forbundet for at holde kritiske modtagerdata opdaterede og få adgang til pay-per-view-indhold.

Slut alt dit udstyr til en strømforsyning, og vælg din satellits input ved hjælp af dit tvs fjernbetjening. Metoden til dette afhænger af dit fjernsyns mærke og model.