Sådan bruges et TracFones kamera

Trådløse mobilenheder har revolutioneret måden, folk over hele kloden kommunikerer med familie, venner og kolleger på. TracFone Wireless 'tjenester uden kontrakt giver brugere mobilenheder, der fungerer under forudbestemte brugsretningslinjer, der købes efter forbrugerens skøn. Mange af virksomhedens enheder er udstyret med indbyggede kameraer, der giver brugerne mulighed for at tage, gemme og dele billeder.

At tage et billede

Trin 1

Find mobiltelefonens kameraåbning, som regel placeret på bagsiden af ​​enheden. Hvis du bruger en TracFone-flip-telefon, en mobiltelefon med et drejeligt låg, kan du normalt finde kameraet på bagsiden af ​​pop op-skærmbilledet.

Trin 2

Find enhedens kamerastyringsskærm ved at trykke på knappen "Menu". Brug vippeknapperne til at finde sektionen "Medier" og derefter "Kamera" eller "Tag et billede." Nogle TracFone-modeller kan være udstyret med en kameratast, der findes på mobiltelefonens tastatur. Tryk på denne knap for at få vist kameraets kontrolskærm.

Brug tastaturknapperne til at vælge ikonet "Capture" i kamerastyringsvinduet. Dette ikon er normalt angivet med en rød cirkel.

Visning og afsendelse af filer

Trin 1

Brug enhedens tastatur til at åbne mobiltelefonens "Galleri" i kamerastyringsvinduet. Brug TracFones tastatur til at rulle gennem de tilgængelige billeder.

Trin 2

Send billedfiler ved at trykke på ikonet "Indstillinger" og derefter "Send". Hvis du har aktiveret billedbeskeder på din TracFone-plan, kan du sende billeder til en anden mobiltelefon ved at indtaste det syvcifrede nummer på mobiltelefonen, som du ønsker at overføre.

Hvis du ikke har aktiveret billedbeskeder via din TracFone-plan, kan du sende filer til en tilgængelig e-mail-adresse ved at trykke på "Send" og indtaste den gyldige e-mail-adresse, herunder "at" eller "@" symbolet i kombination med mailudbyderen, i adressefeltet.