Hvad er din rekord Uptime? 160 dage

Hvad er dine maskiner optaget uptime? Uptime er antallet af dage siden den sidste genstart eller opstart, og dette kan variere meget efter bruger og pr. Computer. Jeg har en gammel MacBook, som jeg bruger som en server af slags, og som en tredje skærm, når jeg arbejder hjemmefra. Jeg indså, at jeg ikke havde genstartet maskinen om et øjeblik, da jeg gik til at tjekke Software Update, ligesom enhver geek, jeg gik til Terminal for at kontrollere systemets oppetid.


Dette er en personlig rekordopetid på 160 dage uden genstart på en Mac.

I det mindste er det en personlig rekord. Nu ved jeg i serververdenen er lange opetider ikke usædvanlige. Men 160 dage er et halvt år! Og dette er et forbrugersystem! Jeg mener, at dette skal være en slags optagetid for Mac OS X.

Dette er ikke engang Mac OS X Server, det er bare en standard Mac OS X 10.6 Snow Leopard-installation. Sidste gang maskinen skulle genstartes, var at installere 10.6.3, hvordan er det for stabilitet?

Nu er det din tur, hvad er din optagelsestid? Du kan tjekke dig selv ved at gå til kommandolinjen Terminal app og skrive 'uptime', som vil fortælle dig, hvor længe din Mac har været på, uden at genstarte. Dette er ikke noget videnskabeligt, bare lidt sjovt at dele.