Enheder, der interfererer med mobilsignaler

Mobiltelefoner blev designet til at blive brugt som en måde at kommunikere på, når en fastnet var upraktisk eller umulig. Desværre er mobiltelefoner afhængige af signaler, der kan forstyrres på ubelejlige tidspunkter. Der er mange enheder, der kan afbryde mobiltelefonsignaler, herunder nogle, der er oprettet specifikt for at blokere disse signaler.

Høreapparater

Når du bruger en mobiltelefon i nærheden af ​​høreapparater, kan det medføre, at du ikke mister et signal, men der kan forekomme magnetisk interferens. De radiobølger, der udsendes af mobiltelefoner, er årsagen til denne interferens. Selvom du muligvis ikke modtager meget interferens via din mobiltelefon, oplever personer med høreapparater meget ubehag.

Computere

Du har muligvis oplevet en underlig magnetisk lyd, der udsendes fra din mobiltelefon, mens du er omkring en computer under et opkald. Det skyldes, at computerskærme er følsomme over for elektromagnetiske felter. Nogle gange forsvinder interferensen, når du besvarer opkaldet, men hvis den elektromagnetiske stråling er stærk nok, vil du stadig høre afbrydelsen.

Cellular Jammers

En "cellulær jammer" er en enhed, der blev oprettet specifikt for at forårsage en "død zone". Når radiosignaler er blokeret, er dette en død zone. Cellular-jammere udsender signaler med samme frekvens som mobiltelefoner. Dette afbryder derved signalet og blokerer det. Hvis du er inden for rækkevidde af en cellulær jammer, blokeres dit signal Desværre er der ingen nem måde at fortælle, om det var forårsaget af en mobil jammer. Disse jammere er tilgængelige online, selvom de er forbudt i de fleste lande.