Hvordan kan jeg sende et sms til et billede fra min computer?

Det har aldrig været nemmere at sende et billede fra din computer til en mobiltelefon. Denne funktion er fantastisk for dem af os, der uploader yndlingsbilleder til vores computere og ønsker at dele dem med venner og familie. Der er en række websteder, der tilbyder denne service gratis. Et sådant sted er www.pixdrop.com, hvor det tager tre enkle trin at sende et billede fra din computer.

Afsendelse af billede til mobiltelefon fra din computer

Indtast www.pixdrop.com i adresselinjen i din browser. Dette vil lede dig til deres websted, hvor du indtaster oplysninger for at sende dit billede. Der vil være tre spørgsmål at besvare. Den første spørger, hvilken mobiltelefonudbyder modtageren har. Dette bestemte websted kan kun sende billeder til AT&T, Verizon Wireless eller Sprint. Hvis du ikke ved, hvilken udbyder hun har, skal du ringe eller sende en sms, der spørger, hvem hendes udbyder er.

Når du har klikket på den relevante udbyder, skal du indtaste modtagerens mobiltelefonnummer inklusive områdekode. Brug bindestreger, hvis du ønsker det, selvom billedet stadig sendes, selvom du udelader bindestregerne. Dobbeltkontrol for at sikre, at du har indtastet det rigtige nummer.

Klik på knappen "Gennemse" for at vælge det billede, du vil sende. Dette åbner din "Mine dokumenter" -mappe, hvor du bliver nødt til at navigere for at finde din "Mine billeder" -mappe, eller hvor du har gemt dit billede. Klik på det billede, du vil sende, og tryk på knappen "Åbn". Dette lukker søgefeltet og tilføjer billedet til webstedet, klar til at blive sendt. Klik på "Send din billedbesked" og vent på bekræftelse.