Sådan repareres en XBox 360 Controller Trigger

Udløseren på din Xbox 360-controller har forskellige funktioner, der primært bruges til at affyre våben i forskellige kamp- og krigsspil. Denne trigger er en integreret komponent i controlleren. Så hvis du har fundet dig selv med en beskadiget trigger på din 360-controller, tænker du måske, at der ikke er nogen anden mulighed end at smide den ud og købe en ny. Dette er ikke tilfældet, da det er muligt for dig at åbne din 360-controller og selv rette udløseren.

Frakobl din 360-controller fra porten foran Xbox-konsollen, og placer den med forsiden nedad på en robust arbejdsflade som et bord eller skrivebord.

Træk batterienheden ud af porten bag på controlleren, og læg den til side.

Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne alle seks eksponerede skruer på bagsiden af ​​controlleren, og læg skruerne til side. Fjern derefter den enkelte skrue i batterirummet, og læg den til side.

Løft den bageste halvdel af controlleren fra den forreste halvdel, og læg den til side. Det grønne printkort og udløsere vil nu være synlige i den forreste halvdel af controlleren.

Montér udløsertriggeren tilbage over fjederen, den er forbundet med. Når det klikker på plads, ved du, at det er sikkert.

Udskift kontrolpanelets baghus og skruer. Dine udløsere skal nu fungere uden problemer.