Sådan placeres Pokemon-spil på en PSP

Elementer, du har brug for

  • Windows-baseret computer

  • PSP

  • PSP USB-dataoverførselskabel

PSP giver brugerne mulighed for at tage deres musik, spil, videoer og billeder med dem hvor som helst de vil. På grund af Wi-Fi-udviklingen af ​​konsollen bruger mange brugere PlayStation Network til at downloade spil, film og andre medier til at spille på deres PSP'er. Det er let at sætte spil og musik på enhederne, men nogle brugere støder på problemer med at forbinde deres konsoller til deres computere og finde PSP-ikonet. Dette kan opnås med nogle meget nemme trin.

Tænd for din computer. Vent til computeren er fuldt opladet. Du kan fortælle, at den er indlæst ved at køre markøren over ikonerne i højre side af skærmen. Vent på, at en beskrivelsesboks dukker op over ikonet for at vide, at din computer er startet helt op.

Tænd din PSP fra afbryderen. Lad PSP starte til mediebjælken. Rul til venstre for mediebjælken, indtil du kommer til menuen "Indstillinger". Klik på knappen "X" i menuen "Indstillinger".

Rul ned med din D-Pad, indtil du kommer til "USB-tilstand." Klik på ikonet med "X" -knappen på din på din PSP.

Tilslut PSP-datakablet, der fulgte med din PSP, til mini-USB-udgangen øverst på PSP.

Tilslut den anden ende af USB-datakablet til en tilgængelig USB-port på din computer.

Gå til din computer og klik på menuen "Start" nederst til venstre på skærmen. Klik på "Denne computer" fra de valgte valg. Vent på, at vinduet dukker op. Se efter dit "PSP" -ikon under dit "C:" -ikon i dette vindue. Klik på ikonet "PSP", og vent på, at et andet vindue dukker op.

Klik på "PSP" -mappen i dit nye vindue. Klik på "Spil" -mappen, og vent på, at vinduet vises. Minimer vinduet ved at klikke på venstre fane øverst i vinduet.

Find dit Pokemon-spil på din computer ved at klikke på fanen "Start" og derefter klikke på "Find". Skriv "Pokemon" i feltet, og klik derefter på fanen "Søg" eller "OK" nederst i søgefeltet.

Klik på dit "Pokemon" spilikon og træk det ind i "Game" -mappevinduet på din PSP.

Gå ud af begge vinduer.

Klik på fanen "Start" igen, og klik derefter på ikonet "Denne computer". Find dit "PSP" -ikon og højreklik på det med musen. Vælg "Skub ud" fra de givne muligheder, og vent på, at dit "PSP" -ikon forsvinder.

Gå til din PSP-konsol og tryk på knappen "Cirkel". Dette får dig ud af "USB-tilstand."

Rul gennem mediebjælken, indtil du kommer til ikonet "Spil". Tryk på "X" -knappen, og rul ned, indtil du finder dit "Pokemon" -spil. Klik på den med “X” -knappen.

Advarsler

Slet ikke nogen af ​​oplysningerne eller mapperne i din PSP-mappe.