Stop iTunes Radio fra Filtrering Explicit Songs & Lyrics

Hvis du har lyttet til iTunes Radio og bemærket, at der er en stærk præference for at rense sange i forhold til de originale versioner, der kan indeholde noget stærkere sprog, bliver du ikke skør, det er faktisk standardindstillingerne for iTunes Radio. Lyttere af bestemte genrer vil nok aldrig mærke forskellen, men en overraskende stor mængde pop, klassisk rock, alternativ, hardrock, hip hop og rap påvirkes af det "eksplicitte" filter, og resultatet er enten hele sange filtreret ud, eller foretrækker de rene radioredigeringer. Hvis du hellere vil høre på din musik barnefrygtfri, kan du foretage en hurtig indstilling af indstillinger i iTunes Radio på enten skrivebordet i OS X eller i mobilverdenen med iOS.

Aktivering af eksakte sange i iTunes Radio i Mac OS X og Windows

iTunes Radio nej skrivebordet har et universelt skifte, men du finder det ikke i appindstillingerne:

  • Fra iTunes skal du vælge fanen "Radio"
  • Se direkte under afsnittet "Fremhævede stationer" i vinduet for en lysegrå "Tillad eksplicit" skifte og vend den til ON

Denne indstilling er universel for alle radiostationer.

iTunes Radio kræver iTunes 11.1 eller nyere på skrivebordet. Tidligere versioner omfatter ikke streamingtjenesten.

Hvis du antager, at du har den samme Apple ID / iCloud-konto, der bruges til desktop og mobil verden, skal den eksplicitte indstilling også overføres til iOS. Hvis det ikke gør det, kan du også foretage justeringen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sidebesked: For forældre, der ønsker at begrænse eksplicit indhold fra musik, kan de indstille en streng indstilling i iTunes-indstillinger ved at gå til "Forældre" indstillingspanelet og skifte indstillingsboksen Begræns indstillinger for "Musik med eksplicit indhold".

Tillad eksplicit musik og tekst i iTunes Radio til iOS

Vil du ikke have din mobilradio at blive filtreret? Det er nemt at stoppe:

  • Fra Musik-appen skal du gå til "Radio" og begynde at afspille en station
  • Tryk på "(i)" info knappen øverst på skærmen
  • Drej kontakten for "Tillad eksplicit spor" at være TIL

Hvis du ikke har iTunes Radio på din iOS-enhed, er det sandsynligvis fordi du ikke har opdateret til iOS 7 endnu.

"Tillad eksplicit" foretrækker albumversioner til radiorediger?

Selvom du ikke specifikt leder efter sange med stærkt sprog eller en endeløs strøm af forbandede ord, der kun er semi-sammenhængende sammensat og kaldes musik, synes at vælge "Tillad eksplicit" indstillingen have en anden god bivirkning ved at foretrække albummet versioner af sange i stedet for radio redigere versioner. Dette skyldes, at radioredigerede sange har ændret sangteksterne til at være uofficielle, men mange radioredigeringer skæres også kortere for at passe ind i de tildelte udsendelser, og dermed tænder eksplicit tekst synes at tilbyde den originale længerevarende albumversion. Dette er bare en personlig observation, der er opdaget efter brug af iTunes Radio i et stykke tid, og det kan ikke være forsætligt eller videnskabeligt, så vær ikke for forvirret, hvis du hører en radio redigering i din afspilningsliste hver gang imellem, selv om indholdsfiltret er vendt af.