IOS 11 GM Download tilgængelig nu til iPhone og iPad

iOS 11 GM er nu tilgængelig til download for alle iOS 11 beta brugere, herunder dem i udvikler preview program og iOS 11 offentlige beta test program. GM står for Golden Master, og repræsenterer typisk den endelige forsendelsesversion af en softwareudgivelse.


Brugere, der er indskrevet i udvikleren og de offentlige beta-testprogrammer, kan finde iOS 11 GM, der er tilgængelig til download nu fra indstillingsprogrammet Softwareopdateringsmekanisme iOS.

Downloaden via over-the-air opdatering er faktisk mærket som simpelthen "iOS 11" og har ingen omtale af GM-bygningen, mens download fra Apple Developer Center-etiketter er det iOS 11 GM-frøudgivelsen.

iOS 11 indeholder mange nye funktioner og ændringer til iPhone og iPad systemsoftware, herunder forbedringer og forbedringer til Siri, Meddelelser, Billeder og meget mere. iOS 11 tilbyder de mest bemærkelsesværdige ændringer til iPad-brugere med forbedrede multitasking-funktioner, Fil-appen, der er et filsystem af sorter, der binder til iCloud Drive, og en nydesignet Dock og App Switching-oplevelse, der ligner hvordan Mission Control fungerer på Mac. Det er bestemt en overbevisende udgivelse til iPad-brugere, og det er værd at opleve enten ved at tilmelde sig den offentlige beta eller ved at installere den endelige build, når den udgives i en uge.

Ud over iOS 11 GM til iPhone og iPad er watchOS 4 GM og tvOS 11 GM også tilgængelige for henholdsvis Apple Watch og Apple TV.

For dem, der ikke er indskrevet i beta-programmerne, vil iOS 11 blive udgivet til den bredere offentlighed den 19. september som en gratis download til alle iOS 11 kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller.