Sådan omgår du en internetudbyder

Internettet kan virke som en ubegrænset ressource, men nogle internetudbydere blokerer direkte adgang til bestemte websteder og andre internetbaserede ressourcer for deres klienter. Dette kan resultere i en masse uopnåeligt indhold for brugere, der undersøger bestemte emner på internettet. Der er en måde at omgå filteret ved hjælp af en proxy-forbindelse. En proxy-forbindelse er en virtuel "tunnel", der skubber klientens forbindelse til den anden ende, hvor den derefter efterlader en virtuel "station", der lader den få adgang til sin oprindelige destination uden begrænsninger.

Trin 1

Find en proxy-adresse. Der er mange steder, der tillader en enkelt-site-forbindelse gennem deres proxy. Åbn webstedet, og skriv det websted, du ønsker at besøge, og tryk på "Enter". Dette er tilstrækkeligt, medmindre du ønsker at bruge en proxy det meste af tiden. I så fald er det bedre at oprette en permanent proxyforbindelse via webbrowseren, og du bliver nødt til at finde et websted, der tilbyder en faktisk proxy-adresse.

Trin 2

Kopier den ønskede proxy-adresse ved at markere den og trykke på "CTRL" og "C" på samme tid. I webbrowseren skal du klikke på "Værktøjer" og vælge "Internetindstillinger." Klik på "LAN-indstillinger" og indsæt adressen i proxyfeltet ved at trykke på "CTRL" og "V" på samme tid.

Trin 3

Gennemgå alle andre indstillinger for proxyen, og konfigurer den, så den passer til dine behov. Generelt er det bare tilstrækkeligt at aktivere proxy-adressen. Hvis du er usikker på, hvad en indstilling gør, skal du lade den være som standard. Klik på "OK" til alle åbne dialogbokse. Luk webbrowseren.

Åbn webbrowseren, og test proxyen ved at prøve at nå et normalt uopnåeligt websted. Hvis den opretter forbindelse, fungerer din proxy. Hvis det ikke gør det, skal du gentage trin 2 og 3 med en anden proxy-adresse.