Sådan konverteres digital koaksial til 5.1 Surround Sound

Dagens moderne fladskærms HDTV-tv, hjemmebiografsystemer, lydmodtagere og digitale kabelbokse bruger alle HDMI-forbindelser til HD-video i højeste kvalitet og 5.1 Surround Sound-signaler. Men hvis du ikke har et HDMI-kabel, eller hvis du ejer et ældre hjemmebiografsystem, en ældre lydtuner eller et digitalt kabelboks, der ikke har en HDMI-forbindelse, kan du stadig bruge et digitalt koaksialkabel til at konvertere dit lydsignal til 5.1 Surround Sound.

Trin 1

Tilslut den ene ende af dit digitale koaksialkabel til bagsiden af ​​din digitale kabelboks, DVD-afspiller eller Blu-Ray-afspiller. Du vil se en enestående RCA-indgang på bagsiden af ​​enheden, der læser "Digital koaksial." Selve det digitale koaksialkabel ligner et RCA-stereokabel, men vil være orange i begge ender af kablet.

Trin 2

Tilslut den anden ende af dit digitale koaksialkabel til bagsiden af ​​dit hjemmebiografsystem eller 5.1 Surround Sound-lydmodtager. Igen vil du se en RCA-indgang på bagsiden af ​​enheden, der læser "Digital koaksial."

Trin 3

Tænd din digitale kabelboks, DVD-afspiller eller Blu-Ray-afspiller. Tænd dit fjernsyn. Tænd dit hjemmebiografsystem eller 5.1 Surround Sound-lydmodtager.

Trin 4

Brug dit hjemmebiografsystem eller fjernbetjening til lydmodtager til at vælge den sekundære indgang, der svarer til digital koaksial lyd. På de fleste systemer læses denne knap "SA-CD / CD."

Tryk på knappen "menu" på dit hjemmebiografsystem eller lydmodtager for at justere lydstyrken for hver højttaler uafhængigt.