Dele af et kamera til børn

Siden kameraer først revolutionerede billedfremstillingen i det 19. århundrede, har de udholdt som et værktøj til kreativt udtryk, et middel til dokumentation, en kilde til nyheder og utallige andre funktioner. Kameraer fungerer i det væsentlige ved at fokusere lys gennem en linse på film, som bevarer det billede, der er taget af kameraet.

Kamerahus

Kamerahuset er "kassen", der indeholder indholdet. Det er generelt rektangulært og kan konstrueres af næsten alt. Det vigtigste kendetegn ved kroppen er, at det er uigennemsigtigt (hvilket betyder, at det ikke slipper noget lys ind). Interiøret skal være sort sort for at billedet kan bevares på film.

Linse

Objektivet er kameraets "øje", den del, gennem hvilken lys trænger ind. Fotografer kan regulere mængden af ​​lys, der kommer ind. Linser er udstyret med fokuseringsenheder (ofte justerbare ringe, der kan skærpes eller sløres efter ønsket effekt) og blændekontrol, der bestemmer, hvor bredt "øjet" åbner.

Lukkekontrol

Lukkekontrollen er som øjenlåget: Den bevæger linsen ("øjet") åben og lukket. Skodder kan justeres for at lade meget lys ind eller bare lidt afhængigt af miljøet og den slags billede fotografen ønsker at tage. "Udløseren" henviser til den del, der udløser lukkermekanismen.

Søger

Søgeren lader fotografen få en fornemmelse af den scene, der fotograferes. Søgeren har en separat linse og et spejl. Selvom de ikke giver et nøjagtigt billede af det billede, der skal tages, giver det en tilnærmelse og er en vigtig guide til billedoptagelse.