iPad Air 2 Commercial "Skift er i luften" Nu kører

Apple kører nye tv-reklamer til iPad Air 2, pletterne hedder "Change is in the Air", og det ser ud til, at der er mindst to variationer af den samme kommercielle, hvoraf den ene er indlejret nedenfor.

Hver annonce indeholder en lang række mennesker, der bruger iPad Air til mange forskellige formål, lige fra at oprette stop-motion-animationer, til at optage skateboarding, ved hjælp af iPad til hjælpemodel og lave et surfbræt, for at hjælpe med at afspille musik og meget mere.


De nye iPad Air TV-reklamer er støttet af en hvalpoppy punky sang kaldet "Who Needs You" af The Orwells.

Mange apps bruges i kommercielt, og Apple har bekvemt oprettet et tilhørende websted her for den kommercielle, der viser scenerne fra reklamen og appen, der bruges til den del af stedet. Det er ret nyttigt, da reklamer kan være en fantastisk måde at se en app, du ellers ikke kunne vide, eksisterer eller måske aldrig se på egen hånd.

Du kan se videoen indlejret nedenfor fra YouTube:

Disse nye iPad Air TV-reklamer er helt forskellige fra gruppen af ​​noget fedtede iPhone 6-annoncer, der aktuelt kører, måske angiver en anden målgruppe, eller måske blev de netop oprettet af et andet reklamebureau for virksomheden. Mange af Apple-annoncerne og reklamerne er særligt forskellige, selv om disse iPad-pletter ligner tidligere reklamer, der løb for tablet-enheden.