Sådan placeres sms-animationer på din mobiltelefon

Folk bruger mobiltelefoner til langt mere end at tale i dagens verden. De bruger dem til browsing på nettet, spil, sms'er og meget mere. SMS er steget eksponentielt inden for de sidste par år. Ifølge CBS News sendte folk faktisk i gennemsnit 65 sms'er om måneden i 2006, hvilket steg til mere end 357 sms'er om måneden i 2008. Tekstmeddelelser kan også omfatte billeder, lyde og tekstanimationer. Indsættelse af tekstanimationer i en tekstbesked hjælper med at udtrykke følelser over en tekst og kan let gøres med den rigtige anvendelse og procedure.

Download applikationen

Trin 1

Opret forbindelse til Internettet på en eller anden måde, enten via mobil Edge, 3G eller 4G service. Hvis du ikke har en internetforbindelse eller -tjeneste, skal du vente, indtil du har forbindelsen for at fortsætte til næste trin.

Trin 2

Søg i enhedens digitale butik efter gratis og betalte applikationer, der giver din telefon mulighed for at udføre yderligere funktioner, såsom tekstanimationer. Start din søgning ved at gå ind i "app store" eller "marketplace" på din iPhone eller anden smartphone. Ifølge Apple giver applikationer brugerne uendelige muligheder for, hvad du kan gøre med din telefon.

Trin 3

Søg enten efter kategori eller efter et specifikt applikationsnavn. Tekstanimationer er normalt placeret i kategorien "hjælpeprogrammer". Hvis du har et specifikt program, du vil downloade, skal du søge efter det ved navn; et eksempel er "Emoji Free!" til iPhone-brugere.

Trin 4

Vælg enten den gratis version eller den betalte udgave. Fordelen ved den betalte applikation er normalt flere tekstanimationer at vælge imellem i stedet for den gratis version. Gratis versioner er dog ret omfattende med hundreder af ikoner at bruge.

Download applikationen, og følg de instruktioner, der er nødvendige for at afslutte engangsopsætningen. Dette består i at tænde for yderligere tastaturer eller initialisere selve programmet. Når opsætningen er afsluttet, vil ikonerne og animationerne være tilgængelige for alle fremtidige tekstbeskeder.

Indsæt animationen i en tekstbesked

Trin 1

Opret en ny sms. Dette gøres som for en anden sms.

Trin 2

Indsæt tekstanimationen ved at vælge, hvilken animation du vil have i den bestemte tekst. Processen til at vælge animationen vil variere efter applikation. Generelt skal du kigge efter et "globus" -emblem, der betyder yderligere tastaturer eller ved at klikke på knappen, der lader dig skifte teksttilstand (fra ABC, til 123 og også animationer).

Send beskeden, som du normalt ville sende en besked. Tekst kan også føjes til den samme besked som en animation.