Find iOS 8-skrifttypen svært at læse? Gør det lettere at læse med boldertekst

En af de største klager vi har hørt om iOS 7 og iOS 8 handler om skrifttypeskiftet (den anden klage er normalt om batteriets levetid, hvilket også er ekstremt let at rette). Den nye standard skrifttype er ganske smal og kan derfor gøre det svært at læse tekst gennem de forskellige menuer, indstillinger, meddelelser og endda startskærmen som ikontekst er ret tynd.

Hvis du finder standard skrifttype og tekst for at være vanskeligt at læse i iOS, skal du stoppe med at skubbe og tage et øjeblik for at foretage en simpel ændring, der øger vægten af ​​skrifttypen, hvilket gør den dristigere. Denne ændring er altomfattende og påvirker alle system skrifttyper, og du vil finde næsten alle tekst- og skrifttypeelementer, der er meget nemmere at læse bagefter.

Sådan gør du iOS 7 & IOS 8 Skrifttyper lettere at læse med boldertekst

  • Åbn Indstillinger og gå til "Generelt", og vælg derefter "Tilgængelighed"
  • Rul ned for at finde "fed skrift" og vend den til
  • Genstart iPhone, iPad, iPod touch, når du bliver spurgt

Du skal ikke bekymre dig om genstartsprocessen, det er ekstremt hurtigt i dag, så det tager kun få sekunder at fuldføre. Når du er færdig, vil iPhone, iPad eller iPod touch have federe skrifttyper, der er meget nemmere på øjnene. Hvis du ikke har set det endnu, skal du ikke antage, at du har store fede skrifttyper, er den "fedte" tekst faktisk meget ens i forhold til standard skrifttypen i tidligere versioner af iOS. Nedenfor er et par skærmbillede, der viser forskellen på fed tekst mod normal tekst i iOS 7 på en iPhone 5.

Den væsentligste ændring vises i menuerne Indstillinger, hvor alt er meget lettere at læse:

Hjemmeskærmteksten under ikoner får også den dristige behandling, før der er til venstre og efter er til højre:

Du finder låseskærmen, Meddelelsescenter og Kontrolcenter påvirkes også af skrifttypeskiftet. Dette er virkelig en systemmæssig tilpasning, men skærmbilleder virkelig gør ikke ændringen retfærdighed. Hvis du finder teksten svært at læse i iOS 7, gør indstillingsjusteringen dig selv for at se, hvor stor en ændring det virkelig giver. Hvis du ikke kan lide det, kan du altid skifte det igen og gå tilbage til den smalle tekst Standard. Det ser godt ud på nethinden skærme, men ikke-nethindenheder kan synes at være en endnu større forbedring.

Dette synes at gælde for alle, og til trods for at de er i indstillingerne for tilgængelighed, har de med meget skarpt syn en tendens til at sætte pris på den dristige mulighed. Gør forandringen, og du bør være lidt lykkeligere med iOS 7-oplevelsen, og glem ikke at mestre disse fire vigtige tips til at hoppe forud for pakken med iOS 7. Den samlede oplevelse kan være lidt anderledes end vi har alle har været vant til, men når du lærer det grundlæggende, finder du det meget flot.