Skjul kontakter og ansigter fra Multitasking App Switcher i iOS 8

App switcher i iOS, der åbnes ved at dobbeltklikke på Home-knappen på en iPhone eller iPad, er hvor du hurtigt kan skifte mellem kørende apps eller afslutte apps, du ikke længere vil være åbne for. Men med iOS 8 besluttede Apple at udfylde det ubrugte rum over de åbne app-kort med to kontaktlister, komplet med ansigter for at stylere udseendet; Seneste kontakter og Favoritter. Selvom dette giver en anden måde at nå ud til disse kontakter, kan du helst ikke se disse krus på multitaskingsskærmen.


Hvis du vil ændre eller skjule kontaktfladerne, eller måske du kun vil se Favoritter, men ikke Nyheder, kan du foretage en indstillingsjustering. Det er lidt begravet i appen Indstillinger, og det er let overset, så vær ikke chokeret, hvis du har passeret det før før uden at bemærke det.

Sådan deaktiveres Nyheder & Favoritkontakter fra Visning på multitasking-skærmen i iOS

  1. Åbn appen Indstillinger og vælg "Mail, Contacts, Calendars"
  2. Rul ned under afsnittet "Kontakter" og tryk på "Vis i App Switcher"
  3. Skift "Phone Favorites" og "Recents" til OFF-positionen (eller alternativt, deaktiver selektivt en af ​​dem, hvis du kun vil se nyheder eller favoritter)
  4. Afslut fra Indstillinger og dobbeltklik på Home-knappen for at se ændringen

Bemærk, at dette ikke har nogen indflydelse på telefonfavoritter eller nylige kontakter i en anden del af iOS, det er udelukkende begrænset til appwatchers udseende.

Med begge muligheder er deaktiveret, returneres det app switcher til det udseende i tidligere versioner af iOS, hvor det fungerede primært som en app interaktions skærm og ikke en sammenlægning af quitting og switching apps, med en side af kontakt kastet derinde for sjovt .

Bortset fra at have kontakter og deres potentielt guffe billeder dukker op (afhængigt af hvad du indstiller selvfølgelig), kan denne funktion være noget forvirrende og frustrerende for nogle brugere. Jeg har set, at mere end en person forsøger at bruge ansigterne i app switcheren som et middel til at dele noget fra multitasking skærmen ved at forsøge at trække og slippe et apppanel på et af ansigterne - hvilket selvfølgelig ikke deler noget, i bedste fald, hvis de slår op med app-kortet, vil det afslutte appen i stedet. Hvad disse brugere forsøger at gøre, giver en rimelig grad af forstand i betragtning af den træk og slip-adfærd, vi længe har brugt, men i det mindste i eksemplet på iOS 8 multitasking-skærmen, gør det ikke, hvad de forventer.

Som sædvanlig kan du altid vende om, at disse indstillinger ændres, og ansigterne og kontakterne vises igen på multitaskingsskærmen ved at gå tilbage til indstillingspanelet og dreje både telefonfavoritter og genoptager tilbage til ON-positionen.