Sådan synkroniseres en iPhone til en ny iTunes uden at miste sange

Når du får en ny computer, vil du ikke miste al din musik på din iPhone. Heldigvis kan du nemt undgå dette problem ved at overføre din musik fra din gamle computer til din nye computer. Hvis din musik alle er købt fra iTunes Store, kan du faktisk bruge din iPhone til at overføre musikken. Men hvis du har musik fra cd'er eller andre kilder, skal du overføre musikken via et flashdrev eller en lignende enhed.

Flash-drev

Åbn iTunes. Klik på "Gem" i topmenuen. Vælg "Autoriser computer." Hvis du ikke er logget ind, skal du klikke på "Log ind" og indtaste oplysningerne til din Apple-konto. Du skal godkende din nye computer til alle de konti, du har brugt til at foretage iTunes-køb; dette giver dig mulighed for at synkronisere og afspille disse køb.

Find musikmappen på harddisken på din gamle computer. I Windows er dette "Min musik" i "Mine dokumenter." På en Mac vil dette være "Musik" under dit brugernavn. Du kan bruge et harddisknavigationsprogram, f.eks. Explorer eller Finder, eller du kan åbne "Denne computer" på Windows eller dobbeltklikke på harddiskikonet på en Mac.

Tilslut et flashdrev eller en lignende enhed. Det vises som en enhed i Denne computer på Windows eller på dit skrivebord på en Mac. Træk din musikmappe til enheden for at lave en kopi. Dette kan tage tid, hvis du har mange sange.

Sæt flashdrevet i din nye computer. Dobbeltklik på enheden i Denne computer eller på skrivebordet for at åbne den. du skal se musikmappen fra din gamle computer. Åbn harddisken på din nye computer, og find mappen "Min musik" eller "Musik" til denne nye computer. Træk musikmappen fra flashdrevet til musikmappen på din nye computer.

Luk og genåbn iTunes for at sikre, at al din musik vises.

Sæt din iPhone til din nye computer ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med den.

Vælg "Slet og synkroniser" i den dialogboks, der vises. Dette sletter kun din musik og videoer, men iTunes synkroniserer dem straks fra den mappe, du lige har overført, så ingen musik går tabt.

iPhone

Slut din iPhone til din nye computer ved hjælp af USB-dockingkablet.

Vælg "Overfør køb" i den dialogboks, der vises. Følg vejledningen for at godkende din computer til de konti, du brugte til at købe musikken.

Højreklik på din iPhones navn i venstre side af iTunes-browseren, hvis dialogboksen ikke vises. Vælg "Overfør køb." Følg vejledningen for at godkende din computer til de relevante konti.

Tips

Hvis du har en iPod, kan du bruge denne enhed som en ekstern disk i stedet for et flashdrev. Du kan også overføre filer over internettet, f.eks. Via din e-mail. Nogle apps giver dig mulighed for at bruge din iPhone som en ekstern disk, så du kan købe en af ​​disse, hvis du ikke har en iPod eller et flashdrev.