Sådan gør du fødder og tommer i Microsoft Excel

Microsoft Excel er udstyret med en "Konverter" -funktion, der giver brugerne mulighed for at angive et hvilket som helst antal og få det automatisk konverteret til en anden måleenhed. Regnearket kan let konfigureres til automatisk at konvertere værdierne i en kolonne, der udtrykkes i fødder, til det tilsvarende antal inches i en anden kolonne. Programmet understøtter dog som standard ikke udtryk for svar i fod og tomme. En simpel tilføjelse løser problemet på få sekunder.

Trin 1

Download InchCalc-tilføjelsesfilen til din harddisk.

Trin 2

Åbn Microsoft Excel og indlæs tilføjelsesfilen. I Excel 2000 og 2003 skal du klikke på "Værktøjer", derefter "Tilføjelsesprogrammer" og klikke på "Gennemse". I 2007 skal du klikke på Office-symbolet og klikke på "Excel-indstillinger" og derefter på overskriften "Tilføjelsesprogrammer". Klik på knappen "Gå" med "Administrer Excel-tilføjelsesprogrammer" valgt, og klik derefter på "Gennemse".

Trin 3

Vælg det sted, hvor tilføjelsesfilen blev downloadet, og klik på "Åbn".

Trin 4

Brug den nye funktion til at konvertere tommer til fødder og tommer. Sæt et vilkårligt tal i celle A1 og skriv "= i2s (A1)" uden anførselstegn i celle B1. For eksempel vil en værdi på 81 tommer (indtastet 81) i celle A1 blive vist som 6 fod 9 tommer (vises som 6 '- 9 ") i celle B1.

Brug den nye funktion til at konvertere fødder og inches til inches. Sæt et vilkårligt tal i celle A2 og skriv "= s2i (A2)" uden anførselstegn i celle B2. For eksempel vil en værdi på 6 fod 11 tommer (indtastet som 6'-11 ") i celle A2 blive vist som 83 tommer (vises som 83) i celle B2.