Sådan blokeres pop op-vinduer på internettet

Internet-pop op-vinduer kan være en irriterende distraktion, når du prøver at læse dit yndlingswebsted eller spille et online spil. Ikke kun kan de være til gene, de kan også binde værdifulde systemressourcer, og hvis pop op-vinduet ikke blev kodet korrekt, kan det medføre, at din browser eller endda hele din computer fryser. Heldigvis tilbyder alle de store internetbrowsere en eller anden form for pop op-blokering. Når du har aktiveret blokeringsfunktionen, får de websider, du besøger, ikke længere lov til at vise pop op-vinduer, medmindre du giver dem tilladelse.

Firefox 3.6

Trin 1

Klik på "Værktøjer", vælg derefter "Indstillinger", og vælg derefter fanen "Indhold".

Trin 2

Find indstillingen "Bloker pop op-vinduer", og sørg for, at den er markeret, hvis du som standard vil blokere alle pop op-vinduer.

Klik på knappen "Undtagelser", hvis der er websteder, du besøger, der legitimt bruger pop op-bokse, som du vil aktivere. Du kan også besøge siderne, og Firefox vil minde dig om, at pop op-vinduer er blokeret og give dig mulighed for at gendanne pop-up-funktionalitet for det pågældende websted.

Internet Explorer 8

Trin 1

Klik på "Værktøjer", og vælg derefter menupunktet "Pop-up-blokering". Kontroller, at den første mulighed siger "Slå pop op-blokering fra." Hvis det ikke gør det, skal du klikke på denne menupunkt og pop op-blokkeringen vil blive slået til.

Trin 2

Klik på "Værktøjer", vælg derefter menupunktet "Pop-up-blokering", og vælg derefter "Pop-up-blokeringsindstillinger." Hvis du har et websted, der bruger pop op-vinduer på internettet af legitime grunde, skal du føje dem til listen over undtagelser her.

Find delen "Notifikationer og blokeringsniveau" på skærmen, og aktiver eller deaktiver afspilning af en lyd, når et pop op-vindue er blokeret. Vælg niveauet for automatisk pop op-blokering, som du ønsker at bruge, og klik derefter på "Luk".

Google Chrome 5

Trin 1

Klik på skruenøgleikonet i øverste venstre hjørne af skærmen, vælg "Valgmuligheder" i rullemenuen, vælg derefter fanen "Under emhætten" og klik på knappen "Indholdsindstillinger ...".

Trin 2

Klik på fanen "Pop-ups", og vælg "Tillad ikke, at websteder viser pop op-vinduer (anbefales)" for at deaktivere alle pop-up-vinduer.

Klik på knappen "Undtagelser" for at få adgang til undtagelsesskærmen. Hvis du har et websted, som du vil tillade, at pop op-vinduer vises, skal du klikke på knappen "Tilføj" og derefter indtaste navnet på webstedet for at tilføje det til undtagelseslisten.