Sådan opdeles en celle i Excel 2007

Microsoft Excel er et regnearkprogram med masser af funktioner til layout og analyse af data. De grundlæggende oplysninger, der vises i Excel, er i celler, serien af ​​blokke, der indeholder data. Du har masser af formateringsmuligheder til Excel, herunder fletning og opdeling af celler. Desværre har Excel ikke mulighed for at opdele en ikke-flettet celle, men du kan opdele en celle, du tidligere har flettet.

Åbn det Excel-dokument, der har den celle, du har brug for at ændre.

Klik på fanen "Hjem" i Office-båndet øverst på skærmen.

Klik på den flettede celle, du vil opdele. Knappen "Flet & Center" i justeringsgruppen er som standard fremhævet med orange, hvilket indikerer, at du har valgt en flettet celle.

Klik på knappen "Flet og centrer" for at opdele cellen i separate celler.

Tips

For at få dit dokument til at have en delt celle skal du placere dataene i flere celler og derefter flette cellerne over dem. Du kan flette celler ved at fremhæve dem og klikke på knappen "Flet og centrer". Du kan også dele indholdet af en enkelt celle på tværs af flere celler, hvis du vil. Klik på cellen, og klik derefter på fanen "Data" i Office-båndet øverst på skærmen. Klik på "Tekst til kolonner" i gruppen "Dataværktøjer". Guiden "Konverter tekst til kolonner" åbner og gennemgår processen med at opdele celleindholdet.