Steve Jobs dødsattest afslører dødsårsag som respiratorisk arresteret på grund af metastatisk pankreatisk tumør

Steve Jobs dødscertifikat har afsløret den officielle dødsårsag som åndedrætsarrest, med "metastatisk pankreas neuroendokrin tumor" som den bagvedliggende årsag. Certifikatet, som nævnt af Bloomberg, bemærker også, at døden opstod fem år efter tumorens begyndelse, hvilket tyder på, at Jobs havde en tilbagefald af kræft engang i 2006.

Mr Jobs blev oprindeligt diagnosticeret med en sjælden form for kræft i bugspytkirtlen i 2003, som blev fulgt i 2004 af en operation for at fjerne tumoren. Oprindeligt anset for at være en vellykket operation, i 2009, Steve Jobs derefter gennemgået en levertransplantation for uspecificerede grunde. Jobs tog sin endelige lægehjælp i januar 2011, inden han blev afstillet som administrerende direktør for Apple i august og afgår klokken 15:00 den 5. oktober 2011.

Dødscertifikatet opregnede sit erhverv som "iværksætter" og bemærker også, at Steve Jobs døde i sit Palo Alto, Californiens hjem. Han blev begravet på en uspecificeret ikke-religiøs kirkegård i Californiens Santa Clara amt den 7. oktober ved en privat begravelse.