Sjove og lette spil til 5-årige

Spil tilbyder en aktiv måde at holde de små underholdt på og forhindre deres kedsomhed. Hvis du leder efter spil til en gruppe af fem-årige børn, skal du oprette et par nemme spil, som de kan spille indendørs eller udendørs med et par billige forsyninger. Uanset om du planlægger disse spil til en fødselsdagsfest eller en organisation, giver spil de unge en chance for at have det sjovt, mens de bruger deres små og store motoriske færdigheder.

Æg stafet løb

Del de fem år gamle børn i to hold, og få dem til at stille op på en startlinie. Marker en anden linje ca. 15 fod fra startlinjen. Giv den første spiller i hver holdlinie en ske og et æg. Hårdkogte æg er bedst, for hvis de falder af skeen, splatter de ikke, og spillerne kan bruge dem igen. Når du siger "Race!" den første spiller i hver holdlinje skal løbe til den anden linje og tilbage med ægget afbalanceret på sin ske. Hvis en spiller taber et æg, skal han placere det tilbage på sin ske, før han fortsætter løbet. Han skal videregive alt til den næste spiller i køen, der skal gøre det samme. Det første hold, der får alle deres spillere til at afslutte løbet, vinder spillet.

Beanbag Circle Race

Lad alle de små børn sidde i en cirkel. Giv to spillere en sækkestol (sørg for at de sidder lige overfor hinanden). Når du siger "Gå", begynder børnene at passere begge sækkestole rundt om cirklen. Sækkestolen, der kommer tilbage til den person, der startede den, vinder løbet. Start sækkestolene med forskellige spillere hver gang. Da sækkestolene "vinder" spillet, skal du tildele alle børnene en lille pris for deres deltagelse.

Spisepinde og rosiner

Saml alle børnene omkring et bord og giv hver spiller et par spisepinde. Anbring en plastikskål foran hver spiller og læg tre rosiner i hver skål. Når du siger "Gå", skal børnene bruge spisepindene til at flytte rosinerne fra skålen til bordet. Den første spiller, der gør dette, vinder spillet. Fortæl børnene, at de ikke når som helst kan røre ved rosinerne med deres hænder.

Donuts på en streng

Hæng et reb eller en snor imellem til træer eller stænger udenfor. Anbring nok donuts på rebet eller snoren, så hvert barn kan få en. Placer donuts omkring en fod fra hinanden, så hvert barn har plads. Sørg for, at rebet hænger så lavt, at hvert barns mund kan nå det. Bed børnene om at lægge hænderne bag ryggen og prøve at spise deres donuts. Den første spiller, der spiser hele sin doughnut fra rebet, vinder spillet. Mind børnene om ikke at grine eller være fjollede, mens de spiser deres doughnut for at undgå kvælning.