iPhone på T-Mobile

Rygerne om iPhone hopper til en amerikansk udbyder uden for AT & T fortsætter med at virvle, da Apples eksklusivitetskontrakt med AT & T ser ud til at udløbe i år. Først var det iPhone + Verizon, og nu er det iPhone + T-Mobile.

Rapporten om CultOfMac siger, at udvidelsen af ​​iPhone til T-Mobile USA er 80% sikker på at forekomme i 3. kvartal i år. Tilføjelsen af ​​T-Mobile ville utvivlsomt øge iPhone markedsandel, da enheden ville være tilgængelig for en potentiel 33 millioner kunder.

Bortset fra den eksklusive kontrakt, der er inked mellem AT & T og Apple, er den anden forhindring, der bringer iPhone til andre netværk, teknologi. Verizon er baseret på CDMA, som ville kræve et redesign af iPhone. Flytning af iPhone til T-Mobile ville være relativt let fra et teknologisk synspunkt, da både AT & T og T-Mobile bruger den samme GSM-teknologi, som iPhone er bygget til. Rapporten bemærker, at T-Mobile allerede har tusindvis af iPhones på det amerikanske netværk, takket være operatørlås.

I USA, uanset om du køber iPhone med eller uden kontrakt, er den låst på AT & T's netværk. Den eneste måde at bruge den på med en anden celleudbyder er at bruge en jailbreak og carrier unlock.