Hvor opbevares Windows XP-drivere?

Microsoft Windows XP-drivere gør det muligt for hardwareenheder at køre effektivt. Windows XP gemmer drivere mindst to let tilgængelige steder på computeren. Microsoft leverer yderligere kilder til drivere og driveropdateringer.

Enhedshåndtering

Enhedshåndtering viser de drivere, der bruges af hardwareenheder, der er installeret på computeren. Åbn Enhedshåndtering fra menuen Start. Højreklik på "Denne computer", og klik derefter på "Egenskaber". Fra systemegenskaber skal du klikke på fanen "Hardware" og derefter klikke på knappen "Enhedshåndtering". Find de drivere, der er anført under den relevante enhed. Højreklik på driveren, og klik på "Egenskaber" for yderligere driveroplysninger.

Softwaremiljø

For at finde drivere, der er gemt i softwaremiljøfilerne, skal du åbne kommandofeltet "Kør", der findes i startmenuen. Skriv "msinfo32" i feltet og tryk på "OK". Vinduet Systeminformation viser en udvidelig menu til venstre. Udvid mappen Softwaremiljø for at finde driverne.

Original Windows XP-disk

XP-drivere findes også på den originale Microsoft Windows XP-disk. Driveropdateringer og -opgraderinger er tilgængelige online fra Microsoft eller andre online-leverandører.