Forøg eller formindsk tekststørrelsen af ​​meddelelser i OS X El Capitan & Yosemite

Appen Mac Messages har længe haft evnen til at ændre tekststørrelsen og skrifttypen i dine meddelelser og samtaler, men justeringsfunktionerne er ændret lidt i OS X El Capitan og Yosemite. I Meddelelser under OS X har du nu mulighed for at øge eller formindske størrelsen på skrifttypen i San Francisco eller Helvetica Neue-systemet, der bruges i samtaler, men der er ikke længere mulighed for at ændre det faktiske skrifttype-ansigt eller skrifttypens vægt.


Heldigvis er det meget nemt at ændre størrelsen på meddelelsesteksten, så hvis du tror, ​​at standardtekstvalget er for lille eller for stor, kan du meget hurtigt justere tekststørrelsen af ​​samtaler i appen Messages ved hjælp af enten en skyder eller tastaturgenveje .

Sådan ændres meddelelser Tekststørrelse i OS X med tastaturgenveje

Ligesom tastaturgenvejen for at øge eller formindske tekststørrelsen i Safari, Chrome, TextEdit, Pages og mange andre apps, finder du tastetrykene for at være de velkendte variationer af + og - tasterne:

  • Forøg skrifttypestørrelse af meddelelser : Kommando +
  • Reducer skriftstørrelsen af ​​meddelelser : Command -

Ja, det er en + som i Plus-tegn, og - som i minustegn. Tryk let på hver gentagne gange for at gå til den maksimale størrelse tekst eller henholdsvis den mindste størrelse tekst.

Her er et eksempel på, hvordan den største beskedtekststørrelse ligner (ignorér gibberish autocorrect og word suggestion bar conversation):

Justering af tekststørrelse gennem indstillinger for meddelelser

Du kan også justere tekststørrelserne på meddelelseskonversationer med præferencepanelet ved hjælp af skyderen "Tekstformat":

Bemærk, at både skydeknappen til tekststørrelsen og tastaturgenveje rammer den samme maksimale skrifttypestørrelse og mindste skriftstørrelsesbegrænsning. Minimumstørrelsen ser ud til at være omkring størrelse 6, mens den maksimale skriftstørrelse ser ud til at ligge omkring størrelse 18.

Ændring af tekststørrelsen kan være nyttigt, hvis du finder beskedens tekststørrelse for at være for lille eller for stor til at kunne læse komfortabelt som standard. En anden tweak, der kan hjælpe nogle brugere uden nethinden, er at ændre indstillingen for udjævning af skrifttyper i alarmen i OS X Yosemite også. Det er værd at bemærke, at indstillingen Øget kontrast gør ingen forskel på meddelelsens samtalevalg, selv om det vil påvirke, hvordan brugergrænsefladeelementer vises i vinduet Meddelelser, og forhindrer den gennemsigtige effekt af meddelelsesvinduet og sidebjælken.

Et lignende trick kan bruges på iOS-siden af ​​ting, hvis du finder iPhone-skrifttypen for at være for lille eller for stor.