Husqvarna-broderi-USB-donglen læser ikke

Tøjbroderi er kommet ind i en ny fase med softwarebaseret design. Inkluderet med Husqvarna broderisoftware er en dongle-enhed, der kræver fastgørelse til computeren, så broderiprogrammet fungerer. Men donglen kan fungere periodisk.

Identifikation

Husqvarnas broderisoftware tilbyder forskellige designs, farver og sømstrategier til tilpassede projekter. Donglen tilsluttes computerens universelle serielle bus- eller USB-stik, så softwaren kun er tilgængelig på den computer som skrivebeskyttelse.

Dongle fejlfinding

En almindelig årsag til en funktionsdygtig dongle er gamle softwareversioner. En computers operativsystem og en dongles softwaredriver skal være de nyeste versioner for kompatibilitet og kommunikation. Derudover skal du fastgøre donglen til computeren inden opstart, så operativsystemet genkender den nye dongle-hardware.

Dongle-overvejelser

Afmonter og tilslut donglen igen, hvis der opstår fejl under brug af Husqvarna-softwaren. Denne løsrivelseshandling tvinger computeren til at bruge sin "Plug and Play" -teknologi og genkende donglehardwaren.