Hvordan fremskynder jeg mit grafikkort?

Hvis dit grafikkort har brug for et skud, er din bedste mulighed for at øge hastigheden overclocking. Overclocking er en proces, hvor grafikkortet modificeres for at fungere med en højere hastighed end beregnet. Overclocking af et grafikkort opnås ved hjælp af softwareapplikationer, der kan øge uret. Ved at øge urets hastighed er grafikkortet i stand til at håndtere mere kompleks grafik. De fleste applikationer tilbyder guider, der er lette at konfigurere, til overclocking af dit grafikkort og kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken urhastighed der er bedst til dit grafikkort.

Trin 1

Bestem mærke og model på dit grafikkort. Du ved muligvis allerede dette, men hvis du ikke gør det, kan du finde ud af det ved enten at konsultere den dokumentation, der fulgte med din computer, eller ved at køre computeradministrationssoftware såsom Sandra Suite eller Belarc Advisor.

Trin 2

Undersøg de optimale overclocking-indstillinger til dit grafikkort. Når du øger hastigheden på dit grafikkort, er det vigtigt, at du ikke overskrider de begrænsninger, der kan forårsage funktionsfejl på dit grafikkort. Bare at søge på mærket og modellen på dit grafikkort sammen med udtrykket "overclock" skulle pege dig på websteder, der kan tilbyde rådgivning om de bedste urindstillinger.

Trin 3

Download og installer den valgte overclocking-software.

Trin 4

Start overclocking-softwaren.

Trin 5

Vælg dit grafikkort som den hardware, du vil overklokke.

Trin 6

Juster indstillingerne for grafikkortets ur. Generelt vil overclocking-software præsentere glidere, der kan flyttes op eller ned for at øge eller formindske kerneklokken, skyggeuret og hukommelsesuret. Se forskningen i trin to for at få de bedste urindstillinger.

Test dine nye grafikkortindstillinger ved at køre et 3D-benchmarking-program såsom Futuremark (se Ressourcer). Fortsæt med at justere indstillingerne, indtil du opnår maksimal ydelse, mens du forbliver stabil i drift.