Sådan spiller du Guitar Hero med en XBox-controller

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360-konsol

  • Xbox 360-controller

  • Guitar Hero til Xbox 360

Guitar Hero er et musikvideospil produceret af Activision. Normalt spiller du spillet med en guitarformet controller, der giver dig mulighed for at simulere at spille i et rockband. Spillet fås til flere konsoller, inklusive Xbox 360. Du kan bruge Xbox 360-controlleren til at spille Guitar Hero. Brug af din Xbox 360-controller kan spare dig for penge ved ikke at skulle købe yderligere enheder til at spille.

Tænd din Xbox 360-spilkonsol. Tryk på knappen på Xbox 360-diskskuffen for at åbne den. Placer Guitar Hero-spillet i diskskuffen. Tryk på knappen for at lukke Xbox 360-diskbakken.

Sørg for, at controlleren er fuldt opladet eller har nye batterier inden brug. Tryk og hold "Xbox Guide" -knappen nede for at tænde din controller. Tryk på knappen "Opret forbindelse" på Xbox 360-konsollen. Tryk på knappen "Forbind" på Xbox 360-controlleren. Vent til det grønne lys på konsollen og controlleren drejer og blinker en gang for at vise, at den er tilsluttet.

Gå til Guitar Hero-spillet. Brug "LT" på controlleren til "Green" i spillet. Tryk på "LB" -knappen på controlleren for "Rød" i spillet. Tryk på "RB" for "Gul" i spillet. Tryk på "RT" på controlleren for at vælge "Blå" i spillet. Brug knappen "A" på controlleren til at vælge "Orange". Brug "Whammy bar" ved at flytte den analoge pind på controlleren. Tryk på "Tilbage / Vælg" på controlleren for at bruge din "Star Power".