Sådan får du XBox 360-controlleren til at vibrere kontinuerligt

Der er flere måder at få en Xbox 360-controller til at vibrere kontinuerligt eller fungere som en masserende enhed (snarere end for den tilsigtede funktion til at kontrollere videospilbevægelser). Xbox 360-controllere er normalt trådløse - selvom nogle kommer kabelforbundne - og designet af den trådløse controller kan fordobles som en trådløs meddelelsesenhed, der passer rundt om en persons hals.

Download en af ​​to forskellige gratis prøveversioner af programmer på Xbox Live (se Ressourcer nedenfor). Kun en af ​​de to gratis prøveversioner tillader kontinuerlig vibration (Rumble Massage), da den anden har en grænse på 1 minut, medmindre du har købt den fulde version (Remote Masseuse).

Sådan får du XBox 360-controlleren til at vibrere kontinuerligt

Vælg "Game Marketplace" på Xbox Live, og vælg derefter "Community Games".

Vælg bogstavet "R" og download enten "Rumble Massage" eller "Remote Masseuse" gratis prøveversioner. Rumble Massage har ingen tidsbegrænsning for vibrationer.

Aktivér programmet Rumble Massage. Efter instruktionerne på skærmen indstilles Xbox 360-controlleren til konstant at vibrere med den valgte intensitet.

Tips

Rumble Massage koster 200 Microsoft-point for den fulde version. Remote Masseuse koster 200 Microsoft-point for den fulde version.

Advarsler

Aktivering af kontinuerlig vibrering på en Xbox 360-controller kan beskadige vibrationsmotoren efter længere tids brug. Rumble Masseuse og Remote Massage er ikke godkendt til brug af Microsoft, men er godkendt til download.