Spotlight Søgeresultater Blank eller Spotlight arbejder ikke i IOS 8? Her er en virkelig fjollet midlertidig løsning

Spotlight fik mange nye funktioner og forbedringer med den nyeste version af iOS, men sammen med disse ændringer kom en nysgerrig fejl, der synes at tilfældigt forhindre Spotlight i at arbejde overhovedet på en iPhone eller iPad med tomme søgeresultater.


Situationen er vanskelig at reproducere pålideligt, da det ser ud til at være helt tilfældigt, men symptomet er altid det samme; Spotlight indkaldes som sædvanlig ved at trække ned på hjemmeskærmen på iOS, men uanset hvad der er skrevet i spotlight, bliver der slet ingenting returneret, du får bare en blank skærm uden søgeresultater. Selv at søge efter noget, der er tydeligt som "telefon" (som skal afsløre telefonappen samt alt, der nævner "telefon", herunder e-mails, meddelelser, apps, noget på wikipedia eller internettet, og hvad som helst, returnerer absolut ingenting - nøgleordet eller tekst du skriver, betyder ikke noget, ingenting virker i Spotlight, når du rammer denne fejl.

Efter at have oplevet det regelmæssigt på en iPhone 6 Plus med den nyeste version af iOS til rådighed (8.1 mere på et øjeblik), har jeg fundet en rigtig dum løsning for at løse problemet konsekvent: Send dig selv en email fra iPhone til din iPhone email adresse

Ja alvorligt. Jeg ved, at det lyder absurd, men at sende din iOS-enhed en e-mail gør faktisk Spotlight-søgning begynder at virke igen. Alt du skal gøre er at sende dig selv en e-mail til, uanset hvilken e-mail-konto der er konfigureret på iOS-enheden, og når den nye e-mail er registreret af iOS Mail-appen (som angivet af en meddelelse eller den nye mail-chime), fungerer Spotlight igen.

Dette er tydeligvis en fejl med Spotlight, men baseret på e-mails og kommentarer, vi kommer her, ser det ud til at være ret udbredt, da brugerne rapporterer, at Spotlight enten er stoppet med at arbejde helt, eller at Spotlight ikke vil returnere de resultater, de var vant til at se, i stedet får brugerne den helt uhensigtsmæssige blank skærm. Nogle brugere har rapporteret, at ændring af prioriteringen af ​​søgeresultater også kan løse problemer med iOS-spotlight, men det var mindre pålideligt i testen. Hvad gør denne fejl endnu mere underligt er, at iOS 8.1-udgivelsesnoterne specifikt nævner en løsning til søgning, der ikke viser resultater, er inkluderet, men det var måske et andet problem end dette.

Jeg fandt ud af dette dumme e-mail-trick ved en fejlfinding af det tomme Spotlight-resultatproblem ved at sende mig et par noter til mig selv. Når den nye mail-meddelelse kom igennem, arbejdede Spotlight magisk for at vise søgeresultater igen. Jeg har kunnet replikere løsningen ved flere lejligheder, hvilket, selvom det er ret fedt, er nyttigt og helt sikkert at foretrække frem for den anden løsning, der virker til at reparere Spotlight, der fungerer iOS, hvilket er at genstarte iPhone (eller iPad).

Hvis Spotlight viser dig en blank skærm uden søgeresultater eller tilfældigt ikke virker for dig i iOS, så prøv det, og lad os vide, om det virker for dig også. Husk at nævne, hvilken iOS-version du er på.