Politispil til PS2

De fleste mennesker har hørt om spil som "Grand Theft Auto", der giver dig mulighed for at spille som en kriminel, men hvad med spil, hvor du fungerer som retshåndhævelse og forhindrer forbrydelser. Disse spil findes, og der er ingen mangel på dem til PlayStation 2. Du kan forhindre narkotikaftaler, røverier og andre forbrydelser enten som en gruppe eller alene.

Politi 911

"Police 911" blev først frigivet i Japan under navnet "The Keisatsukan." Det var oprindeligt et arkadespil. Senere kom det ud, med navnet ændret, i Europa og Amerika til PlayStation 2. Du spiller en ensom politimand med hævn for kriminelle. Du jager, dræber eller arresterer medlemmer af organiseret kriminalitet, korrupte politikere og regelmæssige bøller. Det finder sted over hele verden i byer som Tokyo og Los Angeles. Du skal bruge dine våben såvel som dine hjerner til at lokalisere og pågribe verdens værste kriminelle.

True Crime: Streets of LA

Dette spil giver dig mulighed for at spille som en Dirty Harry-karakter, der hedder Nick Kang. Han er en rouge-politimand, der for nylig er blevet fritaget for sine opgaver, men han arbejder stadig på at stoppe forbrydelser. Det er et gratis roaming-spil i hele byen Los Angeles. Det er ikke lineært. Du kan vælge forskellige missioner, eller du kan bare gå rundt i byen og arrestere småkriminelle. Du kan gå på gaden, deltage i biljagter og sprænge tingene op.

Max Payne

Max Payne er en undercover-betjent i New York City. Hans familie er for nylig blevet myrdet, og det er op til dig at løse forbrydelsen. Du spiller som Max i tredje person og deltager i shootouts med den snuskede mave af organiseret kriminalitet i New York. Dette er et af de første spil, der indeholder kugletid, hvilket er en slowmotion-tilstand, der giver dig mulighed for at undvige kugler. Handlingen ligner en John Woo-film. Dette spil er ekstremt populært. Det førte til flere efterfølgere og en større film.

Rainbow Six 3

"Rainbow Six 3" blev udgivet til PS2 den 24. marts 2004. Det er en fortsættelse af Rainbow Six-serien, der startede på pc'en. Baseret på Tom Clancy-romanen giver det dig mulighed for at påtage dig et hold højtuddannede taktiske officerer i terrorbekæmpelsesmissioner. Du laver angrebsplanen og derefter udfører den uden at tillade tab af officerer eller gidsler. Du kommer til at bruge en række våben inklusive maskinpistoler og angrebsriffler. Dette spil er dog mere realistisk end andre shootertyper. Du kan ikke blive skudt meget, før du vil dø, og dine fjender tager heller ikke mange kugler. Derfor er planlægning vigtig, dit største våben er overraskelseselementet.

Resident Evil 4

I dette spil spiller du som Leon en tidligere betjent, der nu arbejder i regeringens ops. Du får til opgave at redde præsidentens datter fra en korrupt kult med ambitioner om at overtage verden. Det spiller som et zombiespil, men det indeholder ingen zombier. I stedet er den fuld af besatte kultmedlemmer, der konstant angriber. Denne tredjepersons skydespil er et af de mest populære spil nogensinde. Det har fremragende gameplay, seje våben og en overbevisende historie.