Sådan markeres øjeblikkelig alle e-mails som læst i mail til iOS

Hver ny version af Mail-appen på iPhone og iPad indeholder en række forbedringer og tilpasninger, men ud af alle de nye funktioner er nogle af de enkleste ændringer måske mest velkomne. Sag i punkt en ny og langt hurtigere måde at markere alle e-mails i Mail-app som læst.

Ja, du læser det rigtigt, du kan nu næsten øjeblikkeligt markere alle e-mails som læst på iPhone, iPad eller iPod touch, uden at skulle bruge noget quirky tricks eller løsninger til at fuldføre opgaven. Forbløffende tog denne enkle løsning til moderne iOS-udgivelser, som brugerne kunne få, men nu er processen meget direkte og ekstremt hurtig. Sådan fungerer det:

Markér al e-mail som læs på iPhone, iPad, iPod touch Hurtigt i iOS Mail App

  1. Åbn Mail-appen, og gå til en indbakke, hvor du har flere e-mails, der er angivet som ulæste
  2. Tryk på knappen "Rediger" i hjørnet
  3. Tryk nu på "Marker alt" -teksten (nederst på iPhone)
  4. Vælg "Marker som læst" for øjeblikkeligt at markere al mail som læst

For de bedste resultater, når du forsøger at markere alle som læst i en stor indbakke, skal du sørge for at rulle ned på en måde, så flere meddelelser indlæses. Stragglers, der ikke er indlæst i Mail app eller i det rullende område, bliver ikke nødvendigvis markeret som læst, selvom en del af det forekommer at afhænge af den individuelle e-mail-tjeneste, som brugerne har konfigureret med Mail app.

Status-effekten er øjeblikkelig, og alle postmeddelelser vil miste den lille blå prik ved siden af ​​dem, der bruges til at angive en ulæst email. Dette hjælper virkelig med hurtigt at rydde en travl indbakke, eller bare for at skære ned på de røde meddelelsesmærker, der sidder på Mail-ikonet, hvis du ikke kan lide dem, der dvæler rundt på startskærmen.

Som du sandsynligvis vil bemærke, når du trykker på "Marker alle", over markeringen alle som læseindstilling er et "Flag" valg for dem der bruger flagging. Også denne proces kan også gøres i den anden retning og bruges til at markere alle e-mails som "ulæste", hvis det også ønskes. Mellem de tre nye løsningsoptioner er det nu meget nemmere end nogensinde at administrere enorme indbakke eller blot at erklære indbakke konkurs, markere alt som læst (eller spam hvis du hader dine e-mail-afsendere) og start over fra bunden igen med indbakke nul .

Sikker på, at dette virker som en utrolig simpel funktion, men det er faktisk en enorm forbedring fra opførelsen af ​​mærkning af bulk email som læst i tidligere versioner af iOS. Brugere, der endnu ikke har opdateret til iOS 7.0, skal bruge de ældre metoder til individuel e-mail-udvælgelse, hvilket virkelig understreger, hvor overlegen den nye 'mark all as read' -indstilling sammenlignes med det gamle trick, der krævede individuelt at markere valgte mailmeddelelser som læst ved manuelt at vælge flere tråde, for at opnå et rundkørsel 'mark alle' resultat. Det er værd at nævne, at det gamle e-mail-meddelelsestrik fortsætter med at fungere i nye versioner af Mail-appen til iOS, så hvis du bare skal markere en mindre gruppe af mail som læst i stedet for alt, kan du stadig gøre det ved manuelt at vælge dem.

Kan du lide denne email trick? Gå ikke glip af 10 pro tip til smartere brug af iOS Mail.