Sådan overføres fra pc'en til en fænge

Kindle er en ebook-læser designet og bygget af Amazon.com, som har en sort-hvid e-ink-skærm og indbygget internetforbindelse. Dette giver Kindle adgang til Amazon.com's online boghandel, hvor du kan købe e-bøger og downloade dem direkte til enheden. Det er også kompatibelt med en række andre e-bogformater, så du kan overføre dit eksisterende bibliotek med e-bøger til Kindle fra en computer.

E-mail

Tryk på knappen "Menu" på Kindle-tastaturet, og vælg "Indstillinger". Vær opmærksom på Kindle's e-mail-adresse, der vises på siden "Indstillinger".

Åbn siden "Administrer din fænge" på din Amazon.com-konto. Klik på linket "Tilføj adresse" i afsnittet "Din e-mail-godkendte e-mail-liste", og indtast den e-mail-adresse, du vil sende filerne fra. Kun e-mail-adresser, der er indtastet her, kan sende e-bog-filer til Kindle. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der forhindrer, at uopfordrede e-mails sendes til din enhed.

Opret en ny e-mail på din computer, og vedhæft de e-bøger, du vil overføre til Kindle.

Send e-mailen til Kindle's e-mail-adresse. E-bøgerne skubbes automatisk til din Kindle og vises i biblioteket efter et par minutter.

USB

Forbind Kindle til din computer ved hjælp af dens USB-kabel. Computeren registrerer automatisk Kindle som en masselagerenhed.

Åbn Kindle's tildelte drev på computeren ved at klikke på dens link i "Denne computer." Inde vil der være tre mapper kaldet "Musik", "Hørbar" og "Dokumenter."

Træk og slip dine e-bogfiler fra computeren til Kindle's "dokumenter" -mappe. Når filoverførslen er gennemført, kan du frakoble Kindle. E-bøgerne vil straks være tilgængelige fra Kindle's bibliotek.

Tips

Du behøver ikke at tilføje en emnelinje eller tekst til e-mailens brødtekst, når du sender e-bøger til Kindle.

Advarsler

Alle e-bøger, der overføres til Kindle fra din computer, skal være i et filformat, der er anerkendt af enheden, og de må ikke indeholde nogen form for copyrightbeskyttelse eller kryptering.