Sådan bruges SPI MP3-afspillere

SPI MP3-afspillere er dynamiske lydenheder, der har MP3 / videoafspilning, fotovisning og stemmeoptagelse. Brug af en af ​​disse bærbare enheder er ret enkel.

At oplade

Trin 1

Sæt den lille ende af din USB-ledning i afspilleren.

Trin 2

Sæt den store ende af din USB-ledning i en ledig USB-port på din computer. Din computer skal være tændt.

Vent, indtil skærmen på din MP3-afspiller viser, at den er fuldt opladet. Dette skal tage cirka to timer.

Opsætning og brug af stemmeoptagelse

Trin 1

Fra hovedmenuen skal du rulle, indtil du ser ikonet "Opsætning". Tryk på knappen "M" for at komme ind i installationsfeltet. Tryk på "M" -knappen igen på "Record Time" -muligheden for at gå ind i opsætning af optagetid. Det er nødvendigt at indstille dato / klokkeslæt, fordi alle stemmeoptagelser er mærket ved hjælp af disse oplysninger.

Trin 2

Indtast den aktuelle dato / klokkeslæt ved hjælp af for- og bagpile på din MP3-afspiller. Tryk på centerknappen, når du er færdig.

Trin 3

Gå tilbage til hovedmenuen ved at trykke og holde på "M" -knappen og rulle til "Record" -ikonet. Tryk på "M" -knappen, og du vil nu være i registreringsfeltet. Tryk på knappen "Afspil" (i midten) for at starte optagelsen. Tryk på "Afspil" igen for at stoppe optagelsen. Tryk på og hold knappen "Afspil" nede, og afspilleren gemmer din optagelse.

Tryk på og hold "M" -knappen nede for at vende tilbage til hovedmenuen. Tryk på pil fremad en gang, indtil du ser ikonet "Voice". Tryk på "M", og du vil være i afspilningsfeltet til stemmeoptagelse. Brug pileknapperne til at finde den stemmeoptagelse, du gerne vil lytte til, og tryk på den midterste "Afspil" -knap for afspilning. Tryk på "Afspil" -knappen igen for at holde pause, og hold "M" -knappen nede for at vende tilbage til hovedmenuen.

Sådan tilføjes filer med Windows Media Player

Trin 1

Tilslut din SPI MP3-afspiller til din computer ved hjælp af USB-ledningen. Efter et par øjeblikke skulle en prompt med titlen "Portable Media Device" vises med flere muligheder. Vælg den indstilling, der siger "Synkroniser digitale mediefiler ved hjælp af Windows Media Player", og klik på "OK". Windows Media Player åbnes nu.

Trin 2

Klik på fanen "Synkroniser" nær øverst til højre i Windows Media Player-vinduet. På venstre side vil der være oplysninger om mediefiler i dit Windows Media Player-bibliotek. På højre side under "Synkronisering" vil du se oplysninger om din MP3-afspiller (specifikt kapaciteten på afspilleren og ledig plads, der er tilgængelig). Nedenfor ser du ordene "træk filer her." Det er her, du trækker bibliotekselementer for at synkronisere med din afspiller.

Trin 3

Klik på "Bibliotek" på venstre side af Windows Media Player, og vælg derefter videoen eller en kunstner, hvis musik du vil have på din SPI MP3-afspiller. Træk videoen eller navnet på kunstneren fra venstre side af Windows Media Player til højre over ordene "træk filer her." Hvis du kun vil trække bestemte sange fra en kunstner og ikke hele deres katalog, skal du dobbeltklikke på kunstnerens navn i venstre side for at få vist en liste over deres sange. Træk derefter sangtitlerne til højre over ordene "træk filer her." Gentag dette trin, indtil du har alle de medier, du ønsker, på din MP3-afspiller.

Klik på ikonet "Start synkronisering" nederst til højre for at synkronisere filer mellem Windows Media Player og din SPI MP3-afspiller. Når synkroniseringen er afsluttet, skal du frakoble din enhed fra computeren.

Sådan tilføjes filer ved hjælp af Drag & Drop-metoden

Trin 1

Tilslut din SPI MP3-afspiller til din computer ved hjælp af dit USB-kabel. Når forbindelsen er genkendt af din computer, skal du vælge "Åbn enhed for at se filer ved hjælp af Windows Stifinder", når du bliver bedt om det.

Trin 2

Dobbeltklik på "Action MTP Device." Din computer kan navngive din SPI MP3-afspiller noget andet, såsom "Aftageligt drev F" eller "Aftageligt medie." Kig efter et drevnavn, du ikke har set før, og dette vil sandsynligvis være din nyligt tilsluttede SPI MP3-afspiller.

Trin 3

Minimer opdagelsesvinduet til din SPI MP3-afspiller. Åbn et nyt opdagelsesvindue ved at dobbeltklikke på "Denne computer" -ikonet på skrivebordet og navigere til filerne på din computer, du vil lægge på din MP3-afspiller.

Trin 4

Maksimer mappen "Action MTP Device" (mappen, der repræsenterer din SPI MP3-afspiller), og placer den side om side med det nye explorer-vindue, du lige har åbnet. Træk musik-, video- eller fotofiler fra det nye opdagelsesvindue til "Action MTP Device" -mappevinduet.

Skub din enhed sikkert ud, når filerne er færdig med at kopiere.

For at afspille MP3'er, video og se fotos

Trin 1

Fra SPI MP3-afspillerens hovedmenu skal du rulle, indtil du ser ikonet med titlen "MP3". Til video har dette ikon titlen "AMV." For fotos har dette ikon titlen "Fotos".

Trin 2

Tryk på "M" -knappen på det relevante ikon for at gå ind i afspilningsfeltet. Brug knapperne frem og tilbage til at navigere gennem dine MP3-, video- eller fotofiler.

Trin 3

Tryk på den midterste "Afspil" -knap for at starte afspilning, og ved MP3'er og video skal du trykke på "Afspil" igen for at sætte en pause.

Tryk på og hold "M" -knappen nede for at vende tilbage til hovedmenuen.