Sådan køres underjordisk kabel til kabel-tv

Hvis du har et skur eller en garage, der er løsrevet fra dit hovedhus og gerne vil have kabel-tv og internet, skal du muligvis køre et kabel inde i dig selv. De fleste kabel-tv-installationer inkluderer ikke kørsel af ekstra kabler til strukturer, der er adskilt fra hovedhjemmet. Det er ikke et problem - det er en ret let proces.

Trin 1

Mål afstanden fra din kabelboks eller splitter til den udvendige bygning, hvor du vil installere kablet. Brug et målebånd.

Trin 2

Marker ruten til din underjordiske kanal ved hjælp af en dåse rød spraymaling.

Trin 3

Grav den underjordiske kanal mindst en fod dyb og omkring fire inches bred ved hjælp af en skovl eller en grøftgraver, hvis du har en.

Trin 4

Læg PVC-ledningen inde i kanalen, skær stykker efter behov med en baufil. Når ruten er anbragt, samles ledningen ved at påføre PVC-rørcement på indersiden af ​​konnektorerne og skubbe de mandlige og kvindelige ender af røret sammen.

Trin 5

Skub enden af ​​koaksialkablet ind i røret, og træk det gennem ledningen ved hjælp af en kabeltrækker (en lang stålstang, der bruges til at føre kabel gennem ledninger).

Trin 6

Saml to 90 graders albuesamlinger med to fødder lodret orienteret PVC-rør. Tråd kablet gennem disse samlinger (en i hver ende), og fastgør leddene til rørledningen ved hjælp af PVC-cement. Efterlad kablet gennem disse samlinger, da det er vanskeligt at trække kablet gennem en 90 graders bøjning.

Kør kablet fra ledningen til kabelboksen i dit hjem og tilslut det til splitteren. Kør den anden ende til tv'et inde i garagen eller skuret. Dette kan i nogle tilfælde kræve at bore et hul gennem sidevæggen eller gulvbrædderne. Hvis det er tilfældet, fuges hullet med silikone eller tagtjære.