Stop vinduet Help Viewer fra at overhale alt andet i Mac OS X

Hjælpemenuen i OS X er en underudnyttet men stor ressource, når du forsøger at lære om nye Mac-apps, og det kan endda fungere som en tastaturbaseret action launcherto, der hurtigt får adgang til appfunktioner. Hvis du bruger Help Viewer til faktisk at læse hjælpedokumentation, kan du måske have bemærket, at Windows-standardadfærden skal svæve over alt andet, selvom den ikke længere har fokus. Selvom det giver en vis grad af mening, kan det være frustrerende, hvis du er på en mindre skærm, eller du vil bare kunne behandle et dokumentationsvindue som noget andet, så det går bag andre appvinduer. En hurtig standardkommandoprompt giver dig mulighed for at gøre præcis det.

Hvis du vil aktivere Hjælp og dokumentationsvinduer til at flyde og opføre sig som normale vinduer, skal du starte Terminal i / Programmer / Hjælpeprogrammer og indtaste følgende standardkommandokommando:

defaults write com.apple.helpviewer DevMode -bool true

Hit retur, ændringer skal træde i kraft straks uden at skulle afslutte nogen apps.

For at vende om ændringen og få hjælp til vinduet med hjælpeviskeren at opføre sig som før gjorde det altid oven på alt andet, brug følgende standardkommandokommando i stedet:

defaults write com.apple.helpviewer DevMode -bool false

Dette virker i OS X Mountain Lion, Lion, Snow Leopard og endda tidligere versioner af Mac OS X.