Sådan oprettes en Polk Audio Rm6750

Polk audio's RM6750 er et kompakt 5.1 højttalersystem til en hjemmebiograf. Systemet består af fire stereohøjttalere, en centerkanal og en subwoofer, der forbinder til en audio-video-modtager med standardhøjttalerkabel og et subwooferkabel. Hver højttaler er mærket på bagsiden for at hjælpe med placeringen af ​​rummet, for eksempel foran, i midten og til højre. De røde og sorte terminaler på bagsiden af ​​hver højttaler svarer til henholdsvis de positive og negative tilslutninger på bagsiden af ​​en AV-modtager.

Trin 1

Træk AV-modtagerens netledning ud.

Trin 2

Placer de forreste venstre og højre højttalere på hver side af din fjernsynsskærm og centerkanalen over eller under tv'et. Sæt venstre og højre baghøjttaler bag siddepladsen over hovedets højde. Den store subwooferboks i RM6750-systemet kan placeres på gulvet.

Trin 3

Skræl af og klip en længde af højttalertråd længe nok til at forbinde hver Polk-højttaler til AV-modtageren. Fjern en halv tomme plastikafskærmning fra de to tråde i enden af ​​hver højttalerledning.

Trin 4

Fastgør den røde eller stribede ledning til den røde terminal på bagsiden af ​​hver Polk-højttaler ved at trykke på den røde terminalflig for at åbne et hul til ledningen. Tilslut den anden ledning til hullet over Polks sorte fane.

Trin 5

Tilslut den anden ende af hver ledning til AV-modtagerens terminaler mærket til hver højttaler.

Tilslut subwooferkablet fra subudgangen på AV-modtageren til enten venstre eller højre lydindgang på bagsiden af ​​Polk-subwooferen. Hvis du bruger et Y-kabel, skal du slutte enkeltstikket til modtageren og de to stik i den anden ende til "L" og "R" -stikkene på Polk-sub. Enten kabeltype fungerer.