Sådan aktiveres en Net10-mobiltelefon

Net10 er en forudbetalt mobiltelefontjeneste, der giver dig mulighed for kun at ringe til 10 cent i minuttet. Det er fordelagtigt for enhver, der ønsker den lethed og bekvemmelighed ved at have en mobiltelefon, men ikke ønsker at have en månedlig regning. Hvis du for nylig har købt en Net10-mobiltelefon, men ikke ved, hvordan du aktiverer den, skal du ikke bekymre dig. Du kan få den tændt på mindre end 10 minutter.

Trin 1

Tænd for telefonen, og vælg "Menu" og "Forudbetalt." Rul ned og vælg "Min IMEI" (dette står for International Mobile Equipment Identity). Skriv dette nummer ned og tryk på "Tilbage". Rul ned, og vælg "SIM-serienummer", og skriv dette nummer ned. (SIM står for Subscriber Identity Module.)

Trin 2

Gå til Net10.com på din computer, og klik på "Aktivér / genaktiver telefon" øverst til venstre i menuen. Hvis dette er første gang, du aktiverer en telefon på Net10, skal du udfylde dine personlige oplysninger såsom dit navn, et hjemmetelefonnummer og en adgangskode. Klik på "Send" og vælg din telefonmodel.

Klik på "Send", så kommer du til skærmen, hvor du kan indtaste de IMEI- og SIM-numre, du skrev ned. Klik på "Aktivér", og du er færdig. Du skal være i stand til at foretage opkald nu.