Sådan gemmes e-mails på et Flash-drev

E-mail er en vigtig form for kommunikation for mange mennesker i nutidens teknologidrevne verden. Det giver folk mulighed for at sende og modtage vigtige meddelelser med det samme. Et fald i at have dine vigtige dokumenter i din e-mail-indbakke er manglende evne til at få adgang til dem, når du ikke har forbindelse til internettet. Hvis du vil være i stand til at læse bestemte dokumenter, mens du er offline, eller bare ønsker at tage backup af kopier af vigtige e-mails, skal du gemme dine beskeder på et USB-flashdrev.

Log ind på din e-mail-konto med dit brugernavn og din adgangskode.

Åbn den e-mail, du vil gemme på flashdrevet.

Tryk på knappen "Udskriv skærm", normalt forkortet som "PrtSc."

Åbn dit foretrukne tekstbehandlingsprogram, og vælg muligheden for at åbne et nyt dokument.

Klik inde i det øverste venstre hjørne af det nye dokument, og tryk på "Ctrl + V." Dette indsætter et billede af e-mailen inde i dokumentet. Du kan justere størrelsen ved at klikke på billedets kanter og trække dem med musen.

Gem dokumentet. Du kan gøre dette på de fleste tekstbehandlingsprogrammer ved at klikke på "File" og vælge "Save".

Indsæt flashdrevet i en åben USB-port på din computer. Klik på "Åbn mappe for at se filer", når vinduet AutoPlay vises. Dette giver et vindue, der viser indholdet af flashdrevet.

Åbn mappen på din computer, der indeholder din gemte tekstbehandlingsdokumentfil. Klik på filen, og hold museknappen nede, mens du trækker den til flashdrevets vindue. Det kan tage et par sekunder, før filen overføres.

Klik på ikonet "Sikker fjernelse af hardware" i nederste højre hjørne af systembakken. Vælg USB-flashdrevet fra listen over flytbare enheder, og fjern drevet, når Windows giver dig besked om, at det er sikkert at gøre det.