Kontroller iTunes fra menulinjen i Mac OS X med Significator

Vil du kontrollere iTunes uden at vende til appen og forstyrre din workflow? Måske finde en ny sang eller spring den nuværende? Mac-menulinjen er det perfekte sted for de slags handlinger, så gør dig selv en tjeneste og tag Significator.

Significator er en flot app, der lader dig styre iTunes lige fra Mac OS X menulinjen. Den lille musik notat pulldown menu afslører den aktuelle sang og album kunst og har alle de klassiske iTunes fornødenheder som spil, pause, skrubbe, spring over og gentag sange, shuffle skifte og volumen kontrol. Måske bedst af alt er evnen til at søge i hele din iTunes-samling lige fra menulinjen med Spotlight-lignende hastighed og præcision. Det er i øjeblikket gratis på Mac App Store, men kan blive betalt snart, så tag det mens du kan!

  • Download Significator gratis fra App Store

Appen fungerer godt med OS X Lion og Mountain Lion og er nethinden klar. For den bedste æstetiske oplevelse vil du dog gerne udfylde manglende albumkunst, hvilket er nemt at gøre lige i iTunes ved at trække i menuen "Avanceret" og vælge "Få albumeksempel". Eventuelle covers, der ikke kan finde ud af, at du bliver nødt til at grave dig selv med Google Images.