Sådan verificeres min adresse til PayPal

Selvom det ikke er nødvendigt at bekræfte din adresse med PayPal, giver processen sælgerne et ekstra lag af tillid til, at du er en legitim køber med en legitim betalingsmetode. PayPal giver brugerne tre forskellige måder at bekræfte deres adresser på, herunder at føje et kreditkort til din PayPal-konto, ansøge om PayPal MasterCard eller anmode PayPal om at sende dig en bekræftelseskode via mailen. Denne sidste mulighed er kun tilgængelig for kontohavere, der har haft deres PayPal-konti åbne i mindst 90 dage.

Indtast dine kreditkortoplysninger

Trin 1

Klik på fanen "Min konto" øverst på skærmen på din PayPal-konto, og placer markøren over overskriften "Profil".

Trin 2

Vælg indstillingen "Tilføj eller rediger kreditkort" i rullemenuen.

Klik på den orange "Tilføj et kort" -knap og indtast dine kreditkortoplysninger nøjagtigt som de vises på kortet. Dobbelt tjek oplysningerne, og klik på "Tilføj kort" for at tilføje kredit- eller betalingskortet til din konto. Når dine oplysninger er indtastet, vil PayPal kontrollere nøjagtigheden af ​​oplysningerne. Hvis oplysningerne viser sig at være korrekte, vises et "bekræftet" tag ved siden af ​​din PayPal-adresse.

Ansøg om PayPal-kreditkort

Trin 1

Klik på fanen "Produkter og tjenester" i din konto

Trin 2

Vælg indstillingen "Vis alle PayPal-produkter", og klik på PayPal Extras MasterCard-linket. Dette bringer dig til hovedsiden for PayPal-kreditkortet.

Klik på den orange "Ansøg nu" -knap og udfyld ansøgningsoplysningerne i de angivne felter. Når du er færdig, skal du gennemgå vilkårene og klikke på knappen "Enig og fortsæt" for at behandle din ansøgning. PayPal behandler de fleste applikationer inden for 30 sekunder.

Bekræft via mail

Trin 1

Klik på linket "Sikkerhedscenter" øverst til højre på din PayPal-kontoside.

Trin 2

Rul ned til bunden af ​​siden, og klik på "Sælgerbeskyttelse." Linket er placeret i den blå skyggefulde boks med titlen "Alle emner for sikkerhed og beskyttelse."

Trin 3

Klik på fanen "Adressebekræftelse" i venstre side af skærmen, og vælg "Alternativ adressebekræftelse." Dette bringer dig til den side, hvor du kan anmode PayPal om at bekræfte din adresse via mailen.

Trin 4

Læs kravene til alternative adressebekræftelser for at sikre, at du er berettiget til at bekræfte din adresse ved hjælp af denne metode. Ifølge PayPal skal du være bosiddende i USA, have et køberomdømmningsnummer på mindst 10, have en verificeret bankkonto knyttet til din PayPal-konto og have haft din PayPal-konto i mere end 90 dage.

Udfyld formularen med den adresse, du vil bekræfte, og klik på knappen "Bekræft adresse". Du skal indtaste din hjemmefaktureringsadresse. Postkasser accepteres ikke.