Sådan repareres et bærbart cd-drev, der ikke fungerer (4 trin)

Uanset hvilket mærke og model af bærbar computer du ejer, eller hvad du bruger den til, kan cd-rom eller cd-brænder gøre det meget mere nyttigt. Et fungerende cd-drev giver dig mulighed for at afspille din yndlingsmusik, sikkerhedskopiere dine vitale filer og installere den software, du har brug for for at holde din bærbare computer i gang. Når cd-drevet på den bærbare computer holder op med at virke, er det bedst at tage en trinvis tilgang til at løse problemet, fordi en række faktorer kan forårsage cd-drevproblemer i en bærbar computer.

Trin 1

Sluk for den bærbare computer, og genstart den. Tryk på knappen "Skub ud" på cd-drevet, så snart den bærbare computer starter. Når du genstarter den bærbare computer, kan bakken ofte frigøres, hvis den sidder fast.

Trin 2

Lys en lommelygte på cd-bakken, og find et lille hul i nærheden af ​​knappen "Skub ud". Bøj en papirclips og indsæt den i hullet. Du vil høre cd'en dreje rundt, og drevet åbnes.

Trin 3

Fjern den eksisterende CD fra drevet, og isæt en laserlinserenser. Disse rengøringsmidler til laserlinser fås hos computerbutikker og elektronikforhandlere.

Kør rengøringsprogrammet for laserlinser flere gange, og læg derefter cd'en tilbage i drevet, og sørg for, at den bærbare computer kan læse den.